Tag: pandora

Modne bleščice tega tedna

Čeprav je julij za mnoge mesec dopustov in počitka, pa to vsekakor ne velja za modni svet, ki ta hip s polno paro hiti med trende naslednje sezone.

Poletne novosti nakita Pandora

Poletje je čas mini outfitov, sandal in kopalk, vsekakor pa pri vsakem looku, tudi tistem na plaži, ne gre pozabiti na nakit.

Pandorini nasveti o čiščenju nakita

Priljubljena znamka Pandora tokrat svetuje, kako pravilno čistiti njihov nakit, na kaj pri tem paziti in kako se izogniti napakam.

Čudovite novosti nakita Pandora

Pandora nakit zagotovo ostaja popularen del ženske podobe, zato tokrat pokukajmo med njihove novosti, katere tokrat tvorijo naravnost čudovite linije in oblike.

Praznični nakit Pandora zanjo

Tudi med letošnjimi prazničnimi kolekcijami je ena lepša od druge, zagotovo pa ženske oči kar zasvetijo ob nakitu Pandora.

Najljubši Pandora nakit mlade igralke Millie Bobby Brown

Znamka popularnega nakita Pandora je tokrat h sodelovanju povabila mlado, a trenutno zelo priljubljeno igralko Millie Bobby Brown, katera je zanje izbrala 10 najljubših mini kosov njihove nove kolekcije, poznanih kot charms.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je glavnina najpomembnejših tednov mode in tudi tokrat ni manjkalo prefinjenosti in hkrati večkrat tudi šokantnosti.

Pandora in Levji kralj

Levji kralj ta hip navdušuje ves svet, njegova veličina pa presega meje kinematografov. Tokrat je film postal navdih čisto posebni kolekciji nakita znamke Pandora.

Pokažite svoj stil z novim nakitom Pandora

Izredno priljubljena znamka nakita Pandora bo v naslednjih tednih postala še popularnejša, zasluga pa gre tudi novi kolekciji, pri kateri lahko izrazimo svoj osebni stil.

Bogat valentinov izbor nakita Pandora

Še nekaj dni nas loči od praznika zaljubljencev in tokrat je med mnogimi za popolno darilo poskrbela tudi znamka nakita Pandora.

Prazniki s Pandora nakitom

Praznični čas tudi letos prinaša nešteto prelepih reklamnih kampanj, kjer vsaka znamka predlaga svoje najlepše kose kot darilo za letošnji božič.

Spoznajte novo kolekcijo nakita Pandora

Znamka priljubljenega nakita Pandora tokratno jesen predstavlja novo kolekcijo, poimenovano Pandora Reflexions, kjer lahko zapestnice nosimo na različne načine. Poglejmo njihovo reklamno kampanjo.

Stajling dneva: sivo-modra midi obleka

Poudarila sem pas in izbrala večje uhane, v srebrni barvi, ker je ta odtenek sive še lepši, ko ga popestri srebrna.

Poletna kolekcija nakita Pandora

Poletje je čas raznoraznih prireditev na prostem, česar se zaveda tudi popularna znamka nakita Pandora, ki je svojo novo kolekcijo namenila prav festivalskemu izgledu.

Pandora nakit letošnje pomladi

Med svetleče novosti letošnje pomladi se uvršča tudi kolekcija nakita Pandora, ki tokrat ponovno nudi čudovite kreacije, katerih navdih so lepote narave.

Modne bleščice tega tedna

Kot kaže, začetek pomladi, ki je pred nami, daje ogromen zagon tudi modni in lepotni industriji, saj je bil pretekli teden prežet z raznoraznimi novostmi.

Pandora nakit za Valentinovo 2018

Komaj smo vstopili v novo leto, že je tu novi praznik, ki bo v ospredje postavil vse zaljubljence. Mnogo znamk v ta namen pripravi prav posebne kolekcije, zato tokrat poglejmo, kaj od nakita ponujajo pri Pandori.

Stajling dneva: plisirane pletenine

Tokrat sem se odločila za pletenine, ki jih načeloma ne nosim prav veliko, vendar me je ta kombinacija iz super mehke in prijetne volne zelo prepričala.

Kaj za praznike izbrati pri znamki nakita Pandora

Kljub temu, da se morda zimski prazniki zdijo še nekoliko oddaljeni, pa so številne znane znamke že postregle s prvim vpogledom v njihov letošnji izbor. Preverimo, kaj ponujajo pri Pandori.

Sestavite svoj Pandora obesek

Priljubljena znamka nakita Pandora tokrat navdušuje s posebnimi, prosojnimi obeski, v katere lahko po lastni izbiri vstavimo drobne okraske ter tako ustvarimo nakit po svojem okusu.

Prelepa poročna kolekcija Pandora nakita

Pandora je vsekakor ena tistih znamk nakita, ki ve kako očarati marsikatero žensko dušo, zato nič čudnega, da je njihova poročna kolekcija nekaj povsem čarobnega.