Oznaka: pomlad 2021

Modne bleščice tega tedna

Slabo, muhasto in predvsem zelo hladno vreme še vedno vztraja, a to vendarle ne zaustavlja naše želje po lahkotnejših, barvitejših trendih, ki se obetajo to poletje.

Super modne ostajajo kratke hlače

Le kakšna pa bi bila vroča sezona brez njih, a tokrat znova poudarimo, da trendi v sam vrh uvrščajo predvsem tiste daljše kroje tik nad, do ali tik pod koleni.

Modne bleščice tega tedna

Še en hladen spomladanski teden je za nami, a hkrati tudi prepojen z novostmi, ki obljubljajo vročo in zelo modno obarvano sezono.

Podeželski stil te pomladi

Mnogi smo se zadnje leto močno zbližali z naravo in preprostejšim življenjem v družbi le-te, kar seveda pomeni, da so se med tokratnimi trendi nove prehodne sezone pogosto znašli tudi podeželsko obarvani kosi.

Modne bleščice tega tedna

Hladni dnevi nam ta teden niso preprečili, da bi uživali ob odkrivanju modnih in lepotnih novosti.

Popestritev pričeske z dodatki

Med najbolj zaželenimi so obroči in tovrsten videz nas vse najprej spomni na Blair iz televizijske serije Opravljivka, ki je k vsakemu outfitu dodala še obroč, ki je popolno dopolnil izgled.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat je tu znova kar nekaj svežih kampanj, sploh tistih, ki izpostavljajo novosti na področju modnih dodatkov.

Štiri kombinacije za sproščen spomladanski stil

Udobje je tako postalo vodilo našega vsakdana in ko se je slednje združilo s trendi letošnje pomladi, je postalo zelo jasno, da se stajling ideje vračajo k osnovam.

Modne bleščice tega tedna

Sonce že ima svojo moč, narava postaja iz dneva v dan bolj živahno cvetoča, nenazadnje pa se je pomladi že v celoti predal tudi modni svet.

Najmodnejši kos nakita ta hip

Kombinacije z nakitom tokrat stopajo v eno ali drugo skrajnost, super modne pa so predvsem oblike velikih, drznih verig.

Vse o spomladanskem jeansu

Četudi nam ni do tega, da bi potrošile veliko denarja za svojo garderobo, so dobre kavbojke ključnega pomena za stil in lahko naredijo veliko.

Zarini must have spomladanski kosi

Španska modna znamka Zara velja za eno izmed najbolj priljubljenih pri ženskah in moških različnih starosti.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat so tu že številni predlogi naslednje hladne sezone, vse več pa je tudi novosti, namenjenih bližajoči se pomladi.

Odele se bomo v čudovite potiske

Čeprav je prav vsaka pomlad močno napolnjena s takšnimi in drugačnimi vzorci, je njihov letošnji nabor še toliko bolj čaroben.

Spomladi znova modna obutev

To je tisti čevelj, ki je obsedel modni svet pred dvema ali tremi sezonami in več kot očitno je, da z nami ostaja tudi tokratne tople mesece.

5 must have detajlov te pomladi

Čudovita pomlad že kar kliče po najnovejših modnih trendih. Izbor je res velik in seznam must have detajlov je vedno daljši.

Za pomlad pripravimo naslednje 4 kose

Več kot očitno je, da mlajše generacije vse pogosteje slavijo preprostost in nosljivost retro mode, medtem ko starejše vse glasneje hrepenimo po preteklih trendih naše mladosti.

Zelo modne praktične torbe

Praktičnost je torej postala nekakšno vodilo, po katerem pa se pišejo tudi oblike, velikosti in nasploh podobe današnjih torbic.

Spomladi se vračajo resice

To pomlad se vračajo v vsej svoji igrivosti, predvsem pa jih bomo deležne pri zelo udobnih, ženstvenih kosih.

Modne bleščice tega tedna

Nov zimski teden se je tokrat odel v prečudovito energijo visoke mode.