Oznaka: resice

Modni detajl, ki ga tokrat ne gre izpustiti

Zdi se, da nas tokrat pomlad razteza v dve različni smeri. Po eni strani namreč predlaga povsem mono outfite v zemeljskih tonih, ki močno dišijo po naravi in podeželju, medtem ko nas po drugi strani glasno vabi med pisane in super potiskane kose …

0 Delitev

Western stil, ki ga ne bomo prezrle

Western moda je poplavila svet in v majhnih dozah zna biti zelo ljubka, dovolj je, da dodate en kos vaši klasični garderobi in boste nared za dnevne priložnosti.

0 Delitev

Spet so tu močne resice

Pred kratkim sem ponovno pregledovala nekatere najlepše kampanje letošnje pomladi in kaj hitro mi je postalo jasno, da so številne znamke želele izpostaviti tudi vrnitev posameznih detajlov, kot so na primer resice.

0 Delitev

Ponovno obdobje igrivih resic

Te so ponovno tu in prinašajo kar nekaj svežine ter igrivosti med modnimi kombinacijami. Na prvem mestu so tu statement jakne s resicami, ki naredijo vtis.

0 Delitev

Resice za več igrivosti

Posamezni detajli so v naš vsakdan ponovno vnesli kanček več vpadljvosti in razigranosti, sploh pa jih je veliko zaslediti prav letošnjo zimsko sezono. Od naborkov in volančkov, cofkov in netov pa vse do kristalov in biserov.

0 Delitev

Posodobite svoj ulični slog

Fashionistke so naslednje modne novosti razglasile za must have kose hladne sezone.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Drage moje, ta slog country dekleta, ki nosi semiš, škornje in usnje, me neskončno vabi, kot najlepša melodija v glavi, in zdi se mi, da si lahko tudi s pomočjo modnih detajlov pričaramo občutek sanjskega potovanja.

0 Delitev