Oznaka: škornji

5 osnovnih kosov te prehodne sezone

Na trenutke se morda že nekoliko ponavljamo, vem, pa vendar je prav ta hip modna scena tako zanimiva in polna novih ali vsaj osveženih idej, da gre določene med njimi preprosto večkrat ponoviti.

0 Delitev

Grobi čevlji ostajajo velik trend

Gre za modele hladne sezone, ki večkrat po pravici povedano izgledajo res grdi in torej nič kaj ženstveni, pa vendar imajo tudi pozitivno stran.

0 Delitev

Etno slog, ki nam je všeč

Skrivnost dobrega etno videza je prav gotovo ta, da z etno elementi ne pretiravamo. 

0 Delitev

Prihajajo jesenski škornji

Bodite pozorne na spremembo, ki se bo te dni zgodila v izložbah, zna biti, da nas bo vse okužila. 

0 Delitev

Western stil, ki ga ne bomo prezrle

Western moda je poplavila svet in v majhnih dozah zna biti zelo ljubka, dovolj je, da dodate en kos vaši klasični garderobi in boste nared za dnevne priložnosti.

0 Delitev

Kavbojski gležnjarji pod 100 €

Must have mrzle sezone so kavbojski gležnjarji, ki dodajo western detajl katerikoli opravi. Izbira je zares velika, tukaj pa je izbor različnih gležnjarjev od 45 pa do 100 €. 

0 Delitev

Tu je že zimska kolekcija Jimmy Choo čevljev

Letošnja zimska kolekcija Jimmy Choo čevljev ponovno dosega in celo presega vsa naša pričakovanja, njihov novi oglas zanje pa je več kot prikupen. V njem nastopajo trije supermodeli, zvezda tokratne hladne sezone pa je nedvomno obutev v metalno zlatem lesku.

0 Delitev

Jesenski boho look

Vstop v prehodno obdobje je pravi čas tudi za nove modne zgodbe, ki kasneje dodobra zaznamujejo nadaljevanje zime.

0 Delitev

Za piko na i poskrbijo bordo modni dodatki

V tega smo se zaljubile v hipu in tako je postal del naših jesenskih ter zimskih garderob. Njegova priljubljenost je prejšno leto nekoliko padla, a ta se je ponovno znašel med trendi odtenki za to mrzlo sezono.

0 Delitev

Kako nositi nizke škornje v letošnji zimi

Po novem nosimo nizke škornje z mrežastimi ali kratkimi nogavicami, ki so bodisi iz lureksa ali okrašene v zadnjem delu, denimo z večjo pentljo. Tako pride do izraza nogavica, pa tudi sam škorenj.

0 Delitev

Kako kombinirati škornje to sezono

Zdaj je pravi čas, da v svoj vsakdanji look vključimo tudi škornje, ki so to sezono ponovno pomemben del mnogih modnih smernic. Tu so 3 stajling ideje za vse, ki ljubite eleganco.

0 Delitev