Oznaka: sončna očala

Kaj pa sorbetna očala?

Tukaj so klasične podolgovate oblike metuljev, tudi v XXL ali pravokotnih oblikah, v novih barvnih paletah in v pastelnih odtenkih.

Prihajajo mačja očala

Nekaj drži kot pribito: ta očala imajo lifting učinek!

Drzne v nakitu Tiffany & Co.

Draguljarska hiša Tiffany & Co. ponavadi diši po prestižu, eleganci in delikatnih kosih nakita, a tokratno hladno sezono posegajo tudi v drznejše vode, v katerih najdemo nakit v obliki debelih verig in super zapeljiva sončna očala.

Sončna očala v pop barvah

Tako je, navdušenje vroče sezone nad pop barvami se nadaljuje, vanje pa se lahko danes oblečemo kar od glave do peta.

Modne bleščice tega tedna

Koledarsko zadnji spomladanski in seveda prvi poletni dnevi tokrat na modnem, pa tudi lepotnem področju prinašajo kanček zatišja, kar pa seveda še ne pomeni, da se v teh vodah nič ne dogaja.

Večni dodatki za dober stil

Sledi seznam dodatkov, ki vam bodo vedno pomagali do dobrega stila in saj veste, tega ni nikoli dovolj!

Prenovljene oblike sončnih očal

V kolikor bi morale izbrati najpopularnejši modni dodatek, bi poleg torbic in obutve, ki nekako štejejo kot obvezna “oprema” vsakega ženskega outfita, mnoge izmed nas pokazale na sončna očala.

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

Med trende se vračajo veliki okvirji

Lani so med modnimi smernicami okvirjev za očala prevladovali manjši modeli, ki niso tako zelo praktični, a brez dvoma izgledajo zelo šik. Ti so dodali posebno noto videzu, a to hladno sezono se ponovno vračajo večji modeli.

Modne bleščice tega tedna

Bližje kot smo pričetku jeseni, vse glasnejše postajajo tudi napovedi o novih modnih in lepotnih trendih, kolekcijah in nenazadnje tudi o povsem svežih sodelovanjih.

Kako nositi različne modele sončnih očal

Sončna očala so ponavadi ena od poglavitnih sestavin vsakega poletnega looka, zato tokrat preverimo, kako stilirati različne modele le-teh.

Okvirji sončnih očal v obliki srca

To poletje je mogoče opaziti zabaven okvir sončnih očal v obliki srca, ki deluje prav ljubko v kombinaciji s pravo opravo.

Max Mara predstavlja novi model sončnih očal

Tokrat med dodatki pobližje spoznajmo novo pridobitev modne hiše Max Mara – sončna očala, ki so nastala v sodelovanju z Kerstin Brätsch in United Brothers.

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!