Oznaka: sončna očala

Drzne v nakitu Tiffany & Co.

Draguljarska hiša Tiffany & Co. ponavadi diši po prestižu, eleganci in delikatnih kosih nakita, a tokratno hladno sezono posegajo tudi v drznejše vode, v katerih najdemo nakit v obliki debelih verig in super zapeljiva sončna očala.

0 Delitev

Sončna očala v pop barvah

Tako je, navdušenje vroče sezone nad pop barvami se nadaljuje, vanje pa se lahko danes oblečemo kar od glave do peta.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Koledarsko zadnji spomladanski in seveda prvi poletni dnevi tokrat na modnem, pa tudi lepotnem področju prinašajo kanček zatišja, kar pa seveda še ne pomeni, da se v teh vodah nič ne dogaja.

0 Delitev

Večni dodatki za dober stil

Sledi seznam dodatkov, ki vam bodo vedno pomagali do dobrega stila in saj veste, tega ni nikoli dovolj!

0 Delitev

Prenovljene oblike sončnih očal

V kolikor bi morale izbrati najpopularnejši modni dodatek, bi poleg torbic in obutve, ki nekako štejejo kot obvezna “oprema” vsakega ženskega outfita, mnoge izmed nas pokazale na sončna očala.

0 Delitev

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

0 Delitev

Med trende se vračajo veliki okvirji

Lani so med modnimi smernicami okvirjev za očala prevladovali manjši modeli, ki niso tako zelo praktični, a brez dvoma izgledajo zelo šik. Ti so dodali posebno noto videzu, a to hladno sezono se ponovno vračajo večji modeli.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!

0 Delitev

Klasična sončna očala ponovno v modi

Do sedaj smo o sončnih očalih in njihovih trendih napisale že kar veliko, a vendar so tu poleg odštekanih, dekoriranih ter barvitih modelov, ki so seveda velik hit letošnje pomladi in poletja, tudi klasične oblike v še bolj klasičnih barvah, kot so črna, temno rjava ali temno modra.

0 Delitev