Oznaka: t majica

Dolga T majica v vlogi mini obleke

Na prvi pogled morda čisto preprosta poletna oprava, pa vendar je lahko T majica, ki jo spremenimo kar v mini obleko, pravi modni look.

0 Delitev

Tri kombinacije s krilom z bleščicami

Čas praznovanj prinaša obilico blišča in s tem tudi obvezne bleščice. Eden izmed najbolj nosljivih pa tudi šik kosov je krilo z bleščicami.

0 Delitev

Vse kombinacije z navadno belo majico

Kako jo torej nosimo? Prej bi odgovorila na vprašanje, kako je ne nosimo, saj gre z vsem in je vedno prav prijazna do nas in tistih, ki nas občudujejo.

0 Delitev

Več kot 80 stajling idej z navadno T majico

Kljub temu, da so tudi letošnje modne smernice polne zanimivih kosov in stajling idej, pa določena oblačila ostajajo večni element vsake tople sezone. Mednje v prvi vrsti sodijo prav navadne T majice.

0 Delitev

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.

0 Delitev

9 stajling idej z belo T majico

Navadna, bela T majica je nedvomno nepogrešljivi del domače garderobe, kar velja tudi za to jesen. Preverimo 9 stajling idej, ki so vsekakor v koraku s trenutnimi trendi.

0 Delitev

S čim kombinirati navadno belo majico

Je idealna, ko imate spodnji del, ki je denimo zahteven v smislu potiska, ali pa takrat, ko želite biti neopažene (da, obstajajo tudi takšni dnevi), pa tudi z usnjeno ali jeans jakno.

0 Delitev

Top kombinacija: T-majica in obleka

Kombinacije T-majice in obleke so praktično neskončne; tako kot so lahko obleke popolnoma različnih oblik, so lahko tudi majice drugačne: športne, bombažne, svilene, čipkaste, gladke, z napisi …

0 Delitev