Oznaka: t majica

Dolga T majica v vlogi mini obleke

Na prvi pogled morda čisto preprosta poletna oprava, pa vendar je lahko T majica, ki jo spremenimo kar v mini obleko, pravi modni look.

0 Delitev

Tri kombinacije s krilom z bleščicami

Čas praznovanj prinaša obilico blišča in s tem tudi obvezne bleščice. Eden izmed najbolj nosljivih pa tudi šik kosov je krilo z bleščicami.

0 Delitev

Vse kombinacije z navadno belo majico

Kako jo torej nosimo? Prej bi odgovorila na vprašanje, kako je ne nosimo, saj gre z vsem in je vedno prav prijazna do nas in tistih, ki nas občudujejo.

0 Delitev

Več kot 80 stajling idej z navadno T majico

Kljub temu, da so tudi letošnje modne smernice polne zanimivih kosov in stajling idej, pa določena oblačila ostajajo večni element vsake tople sezone. Mednje v prvi vrsti sodijo prav navadne T majice.

0 Delitev

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.

0 Delitev

9 stajling idej z belo T majico

Navadna, bela T majica je nedvomno nepogrešljivi del domače garderobe, kar velja tudi za to jesen. Preverimo 9 stajling idej, ki so vsekakor v koraku s trenutnimi trendi.

0 Delitev

S čim kombinirati navadno belo majico

Je idealna, ko imate spodnji del, ki je denimo zahteven v smislu potiska, ali pa takrat, ko želite biti neopažene (da, obstajajo tudi takšni dnevi), pa tudi z usnjeno ali jeans jakno.

0 Delitev

Top kombinacija: T-majica in obleka

Kombinacije T-majice in obleke so praktično neskončne; tako kot so lahko obleke popolnoma različnih oblik, so lahko tudi majice drugačne: športne, bombažne, svilene, čipkaste, gladke, z napisi …

0 Delitev

Prenovljeni trend nošenja majic in oblek z naramnicami

Gre za look, ki bi se mu še pred letom po vsej verjetnosti posmehovale, češ da je “old school” oziroma zastarel, danes pa je to vse popularnejša kombinacija tudi med elegantnejšimi IT dekleti.

0 Delitev