Oznaka: teden mode

Dnevnik iz Milana

V Milanu se počutim doma in že danes noro pogrešam tiste bele palače, Duomo, vrvež v centru, restavracije in lokale z najboljšo kavo na svetu.

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

Hvala, Milano. Za lepo vreme, dobro hrano, odlične kave, lepa dekleta, divje barve in arhitekturo, ki te prav zadane. Se vidimo kmalu. 

0 Delitev

Navdihujoča poulična moda v New Yorku

Med newyorškim tednom mode je bil vsak posnetek nemudoma objavljen na Instagramu, pogosto s hashtagom #nyfw, in moda še nikoli ni bila tako prisotna na družbenih omrežjih.

0 Delitev

Dnevnik s tedna mode v Milanu

Z nasmehom se napotim v hotel in pospravim goro oblek, čevljev, make-upa, polna dobre volje, ker, drage moje, mi je uspelo tam, kjer drugih ni bilo, v kraju, o katerem nekateri lahko le sanjajo, in sem zato ponosna nase.

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

Iz vsake izkušnje skušam potegniti kar največ, delo na terenu pa je nedvomno priložnost, da se spustiš na realna tla, postaneš skromen in se naučiš manj govoriti ter več poslušati.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je po eni strani prinesel izjemno pestro dogajanje na modni sceni, po drugi strani pa tudi precejšnje zatišje, vsaj glede novih kampanj. Vse oči so namreč prav ta hip uprte v Milano, kjer pa se bo teden mode kaj kmalu že preselil v finalno, za mnoge tudi najpomembnejše mesto – Pariz.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Danes me je navdahnilo dogajanje na ulicah, ker tukaj najdem najboljše ideje za stajlinge, pa tudi zato, ker rada občudujem modo in zaznavam, kako potuje po svetu, vedno na edinstven način.

0 Delitev

Teden mode na Tenerifu skozi moje oči

Seveda je bilo v kreacijah tamkajšnjih ustvarjalcev čutiti tudi njihov temperament, ki ljubi barve, bogate materiale ter hkrati tudi dodelanost. Prav slednja je bila večkrat občudovanja vredna, saj bi se določene modne hiše z lahkoto kosale z nekaterimi največjimi oziroma najbolj poznanimi imeni sveta.

0 Delitev