Oznaka: torbica

Nove Marella torbice za vse priložnosti

Modna znamka Marella za letošnjo toplo sezono predstavlja povsem svežo kolekcijo torbic, ki se odlično prilegajo vsem priložnostim, tako dnevnim, kot večernim.

0 Delitev

Liu Jo ima novo IT torbico

Znamka Liu Jo vsako leto pripravi izbor IT torbice, ki bo stala v ospredju kar celo leto. Poglejmo torej, kateri njihov model bo zaznamoval leto 2020.

0 Delitev

V modi zelo enostavne torbice

Letošnja hladna sezona prinaša kar nekaj novosti, ki se pogosto dotikajo ravno modnih dodatkov. Mednje sodijo tudi torbice, ki po obliki, barvi in uporabnosti sodijo med super enostavne.

0 Delitev

Koliko dela za eno Michael Kors torbico

Izdelava torbice s podpisom slavnega kreatorja oziroma slavne modne hiše še zdaleč ni lahka naloga, saj se vanjo vloži več ur trdega in zelo natančnega dela.

0 Delitev

Alexander Wang in Bvlgari torbica

Tokrat preverimo, kako si je sloviti kreator Alexander Wang po svoje zamislil motiv torbice Serpenti  priznane draguljarske hiše Bvlgari.

0 Delitev

Torbice okoli pasu ostajajo IN

Torbice okoli pasu so pred meseci dobile celo nov trend nošenja, saj si jih mnoge fashionistke nadenejo namesto okoli pasu kar preko trupa, kot bi nosile cross body torbico.

0 Delitev

Burberry ima novo “must have” torbico

Modna hiša Burberry pod vodstvom Riccarda Tiscija tokrat predstavlja novo IT torbico Thomas Burberry Monogram, ki združuje modernost, eleganco in njihov klasični duh.

0 Delitev

Kačji vzorec med modnimi dodatki

Spomin na trende pretekle sezone se še ni razblinil in vedno znova, ko pomislimo na hladne mesece, ne moremo kaj, da se ne bi zavedli, kako zelo so v naši garderobi vtis pustili živalski vzorci.

0 Delitev

Spomladanski dodatki modne hiše Chloé

Modna hiša Chloé je zagotovo ena tistih, pri kateri bo vsaka ljubiteljica elegance našla ravno pravšnjo mešanico naravnega, sproščenega in prefinjenega.

0 Delitev

Topla jesen s kančkom žameta

Modne smernice so žamet ponovno naredile zelo priljubljenega med ženskami in moškimi po vsem svetu. Kar nekaj modnih kosov iz žameta navdušuje in v prednosti so zunanji kosi, kot so blazerji in različne jakne.

0 Delitev