Oznaka: torbice

Mavrični januar

Januar prinaša kar nekaj novosti na modnem področju pa tudi lepotnem; sedaj je čas, da za nekaj časa pospravimo bleščice ter ostale modne kose s prazničnimi modnimi detajli. To pa še ne pomeni, da mora biti moda v mesecu januarju dolgočasna – ravno nasprotno!

0 Delitev

Za piko na i poskrbijo bordo modni dodatki

V tega smo se zaljubile v hipu in tako je postal del naših jesenskih ter zimskih garderob. Njegova priljubljenost je prejšno leto nekoliko padla, a ta se je ponovno znašel med trendi odtenki za to mrzlo sezono.

0 Delitev

Cvetje letos posuto tudi po torbicah

Rože prav vsako leto tako igrajo izredno pomembno vlogo, saj služijo kot navdih številnim kreacijam, ki najlepše zažarijo prav v času toplih mesecev. Tokrat je tega elementa zares ogromno, najdemo ga tako na oblačilih kot tudi nakitu in dodatkih.

0 Delitev

Pet ključnih elementov poletja

Če torej ste v iskanju sprememb, tudi manjših, le razmislite o teh elementih, saj vam bodo morda všeč.

0 Delitev

Nove Valentino torbice za drzne ženske

Modna hiša Valentino je nedvomno ena izmed tistih, ki dobro ve, kako ustreči drzni, samozavestni ženski, ki hkrati stavi na zapeljivost in eleganco. Tokrat so tu njihove letošnje pre-fall torbice, poimenovane CandyStud.

0 Delitev

Nežni pastelni detajli

Osvežitev, ki doda nekaj nežnosti in ženstvenosti videzu, lahko izberemo v obliki oblačil ali pa modnega dodatka. Če si želite le nežnega detajla, lahko s pomočjo slednjih na zelo enostaven način ustvarite svoj spomladanski videz. 

0 Delitev

Torbice iz rafije velik hit tudi to toplo sezono

Lansko leto si bomo nedvomno zapomnile tudi po elementih iz rafije, ki so na modni sceni postavili povsem nove dizajne, nove ideje in s tem povsem nove stajling zgodbe. Poleg tovrstnih klobukov, sandalov in morda nakita ne gre zanikati dejstva, da so pomembno vlogo igrale predvsem pletene torbice, ki pa so letošnje leto priredile pravo poplavo med dodatki.

0 Delitev

Šik torbice okroglih oblik

Nova topla sezona v nas ponovno prebuja željo po barvah in svežini, po cvetličnih vzorcih in prikupnih krojih. Letos je velik poudarek predvsem na ženstvenih kombinacijah, katerih del so tudi zanimivi modni dodatki.

0 Delitev

Torbice okoli pasu ostajajo v trendu tudi v toplih mesecih

Lansko leto nas je kot val objel trend torbic okoli pasu, zato nič čudnega, da z nami ostajajo tudi v nadaljevanju tople sezone. Fanny pack ali belt bag, kot jo tudi poimenujejo, je vsekakor model torbice, ki ne nudi veliko prostora, morda zgolj za šminko, denar, kartico in telefon, a je hkrati izredno priročna prav zaradi svoje pozicije.

0 Delitev

Prihajajo zabavne torbice odbitih oblik

Kljub temu, da nas te dni še vedno spremlja zima in zato zimska moda, si ne moremo kaj, da ne bi vse pogosteje že razmišljale o prihajajoči pomladi. Del slednje bodo tudi zanimivi kosi, ki bodo nedvomno močno popestrili vsako žensko garderobo, od tiste najbolj vsakdanje pa vse do tiste ekstremno glamurozne.

0 Delitev