Oznaka: trenč

Prihajajo tedni za trenč

Tako je, počasi se bo potrebno sprijazniti z dejstvom, da se vroče poletje poslavlja in čeprav lepi, topli dnevi še zdaleč niso rekli zadnje, bomo poležavanje na plaži in kopalno sezono nasploh v kratkem preložile na naslednje leto.

Sloves Burberry trenča

Dejstvo je, da trenč ostaja najbolj modni vrhnji kos prehodne sezone, sploh pa o večni klasiki govorimo takrat, ko gre za tistega izpod rok modne hiše Burberry.

Stajling dneva: trenč za vse priložnosti

Kombinirala sem ga s čudovito obleko z živalskimi potiski in zanimivo, kako so ti še vedno aktualni, tudi v topli sezoni.

Prihajajo novi trenči

Tudi tiste najbolj drzne ali ljubiteljice alternativnega sloga bodo našle svoj model.

Prihaja obdobje zanimivih trenčev

Prehodna sezona preprosto ne bi bila ista brez njih, zato prav ta kos, tako med kolekcijami kot v domači garderobi, vedno znova najde čisto posebno mesto.

Kako letos kombinirati trenč

Eden najobveznejših kosov vsake prehodne sezone je zagotovo tudi trenč, letos predvsem tisti iz eko usnja.

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

Barviti plaščki za ta prehodni čas

Tokrat nas je spomladansko vreme razveselilo zares zgodaj in februar je deloval kot čisto nič muhast april.

#13 Glitter z Lorello

Želim vam prijeten ogled in veliko lepih občutkov v svetu estetike.

Jakne in trenči letos s pasom

O tem, da letošnji jesenski trendi velevajo blazerje s pasom, smo do danes že večkrat pisale, a vendar ta modni dodatek ne vključuje zgolj suknjičev, temveč je must have postal tudi pri mnogih drugih vrhnjih kosih.

Marella pripoveduje zgodbo o spomladanskem trenču

V izbor najpomembnejših prenovljenih kosov tokratne pomladi je znamka Marella dodala tudi trenč, saj le ta namreč velja za ikonični kos, brez katerega ne mine prav nobena prehodna sezona.

Lakasti trenči novi IT kos prehodne sezone

Ta hip se še vedno ovijamo v tople, debele kose, ki že vso zimsko sezono skrbijo, da nas ne bi zeblo niti ob najnižjih temperaturah.