Oznaka: trenč

Kako letos kombinirati trenč

Eden najobveznejših kosov vsake prehodne sezone je zagotovo tudi trenč, letos predvsem tisti iz eko usnja.

0 Delitev

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Jakne in trenči letos s pasom

O tem, da letošnji jesenski trendi velevajo blazerje s pasom, smo do danes že večkrat pisale, a vendar ta modni dodatek ne vključuje zgolj suknjičev, temveč je must have postal tudi pri mnogih drugih vrhnjih kosih.

0 Delitev

Marella pripoveduje zgodbo o spomladanskem trenču

V izbor najpomembnejših prenovljenih kosov tokratne pomladi je znamka Marella dodala tudi trenč, saj le ta namreč velja za ikonični kos, brez katerega ne mine prav nobena prehodna sezona.

0 Delitev

Pet kosov, ki si jih pripravite za začetek pomladi

Seveda debelih, toplejših kosov, kot so jakne, plašči, pletenine in podobno, pač še ne gre dokončno pospraviti, saj hladni dnevi in hladnejše noči še niso “rekli zadnje besede”, a kljub temu je v zraku že čutiti, da pomlad v resnici kuka izza vogala. Vsak čas bodo sončni žarki postali močnejši, lahkoten vetrc prijetnejši ter dnevi precej daljši, hkrati pa se moramo pripraviti na muhasto vreme, kar preprosto pomeni veliko sonca in veliko dežja, v enem samem tednu, a še prej v enem samem dnevu.

0 Delitev

Trenč bo to pomlad zelo pomemben kos

Misel na trenč se v tem trenutku najbrž zdi še zelo oddaljena, a dnevi, ko ga bomo uvrstile v svoj vsakdan, so v resnici tik za vogalom. To pomlad bo namreč prav ta lahki plašč eden izmed must have kosov, ki ga bo moč zaslediti prav na vsakem koraku.

0 Delitev

Pet večnih jaken, ki jih morate imeti

Obstaja kos, ki ga naravnost obožujem, saj vedno pride prav: jakna. Všeč mi je zato, ker je idealna za vmesne sezone in marsikdaj poskrbi, sploh v kombinaciji s kavbojkami, za ravno prav elegantno podobo sodobne ženske.

0 Delitev