Oznaka: ulični slog

V barvah sončnega zahoda

V igri so različni odtenki, med najbolj zaželenimi pa so tople barve, ki spominjajo na sončni zahod. 

Nova modna pravila nošenja kratkih hlač

Višje temperature od nas zahtevajo, da nekoliko spremenimo garderobo in posežemo po lahkotnih tkaninah in krajših krojih oblačil. 

Lila barvne kombinacije

Med trendi barve spada tudi lila, ki je ena izmed najbolj zaželenih in če vas je ta tako navdušila kot mene, sledijo napotki, kako jo kombinirati.

Preobrazba klasične bele T-majice

Fashionistke prisegajo na T majico nove sezone, ki jo lahko vidimo dobesedno povsod, ter sto in en način, kako jo nositi.

Modno udobje v ohlapnih oblekah

Smock, ohlapne obleke so igrive ter sproščene, te pa lahko kombinirate za različne priložnosti na sto in en način.

Topi, ki lepo poudarijo dekolte

To pa še ne pomeni, da je le-ta neokusno razgaljen, saj ta pokaže ravno dovolj razgaljene kože.

Modna inspiracija iz moške omare

Prihajajo trendi za vse, ki imate rade inspiracijo iz moške omare in se ne bojite zaviti na moški oddelek v trgovinah.

Popolna kombinacija karo vzorca in pastelov

Fashionistke so jih vzljubile in jih na sto in en način vključile v svoje stajlinge, ve pa lahko podobno storite z različnimi modnimi kosi. 

Bleščice, ki jih lahko nosimo tudi podnevi

Te bomo lahko vključile v svoj vsakdan na različne načine; od modnih oblačil z bleščicami, modnih dodatkov do make-upa, lakov za nohte ter naglavnega okrasja, ki ne sme manjkati. 

Ponovno moden potisk iz šestdesetih

Poleg klasičnih in nepogrešljivih pik pa bo navduševal še en vzorček, in to je retro potisk iz šestdesetih, ki je bil stalnica v takratnem modnem svetu, pa tudi med notranjo opremo. Bolj natančno: retro tapete so inspiracija, po kateri so se zgledovali številni svetovno znani modni oblikovalci.

Glamurozne v toplih in nevtralnih odtenkih

Modni strokovnjaki priporočajo, da v svoje outfite dodate tudi kanček toplih in nevtralnih odtenkov, saj dodajo pridih glamurja in prestiža.

Sedaj ni čas za dolgočasne najlonke

Pozabite na dolgočasne bež najlonke to mrzlo sezono in posezite po naslednjih zanimivih modelih, ki bodo popestrili vaš videz. 

Moda po vzoru Barbie

Eden izmed priljubljenih odtenkov je tudi roza in tovrstne modne kombinacije spominjajo na oprave, ki bi jih z veseljem oblekla tudi Barbie. Saj veste, tista, ki smo se z njo igrali.

Boemski slog v jesenskem in zimskem času

Barve jesenskega listja naj bodo vaša glavna inspiracija za boemski slog oblačenja to mrzlo sezono. Poleg odtenkov pa imejte v mislih naslednje modne kose, ki vam bodo pomagali pri ustvarjanju vsakodnevnih videzov.

Neon must have kos v omarah fashionistk

O neon trendu smo že veliko pisali in ta se nadaljuje tudi v jesen ter v prihajajočo zimsko sezono. Eden izmed must have kosov po mnenju fashionistk je top s puli ovratnikom.

Belina na vsakem koraku

Fashionistke pa to jesen in zimo prisegajo na belino, ki naredi outfit zanimiv in velik plus tega je, da pristaja na številne modne kombinacije.

Različni načini nošenja kardigana

Nekaj časa smo ga pridno spravljale nekam v sam kot omare, sedaj pa je čas, da ga ponovno privlečemo na plano.

Nepričakovane jesenske barvne kombinacije

Tako se nadaljuje tematika barvite jeseni, ki je ni mogoče spregledati. Tokrat je govora o nepričakovanih jesenskih barvnih kombinacijah.

Usnje vlada ulični modi

Modni oblikovalci so pokazali različne načine, kako lahko vse vključimo usnje v svoj vsakdan, z različnimi modnimi kosi, kroji in seveda barvami, ki nas bodo navdušile.

#Natašin jesenski izbor

Najbolj so me razveselile rože, ki smo jih včasih nosile le v spomladanskem času.