Oznaka: valentinovo

Inspiracija dneva

Želim vam čudovito valentinovo, drage moje, in razmišljam, da sploh ne bi bilo slabo, če bi se kje dobile in šle vse skupaj na večerjo.

0 Delitev

Drage moje, imejte se rade

Saj vem, da ste naredile napake, si niste bile všeč, ste krive za marsikoga in marsikaj. Pa vendar, drage moje, mislim, da ste čudovite in verjemite, da nisem edina.   

0 Delitev

Za sladko Valentinovo

Dan zaljubljenih je seveda tudi dan obdarovanj in poleg nakita, rož in dišav so verjetno eno najbolj splošnih daril tudi sladice, ki postanejo še posebnejše, če jih pripravimo kar sami. Tokrat je zato tu preprost recept za ljubke macarons v obliki srčkov.

0 Delitev

Ko pokliče ljubezen

Na Valentinovo niso pozabili niti pri znamki Intimissimi, kjer so tudi tokrat poskrbeli, da bo ljubezen podčrtana z izjemno zapeljivostjo.

0 Delitev

Kako lepo je biti ženska!

Želim vam lepo valentinovo in tudi kakšno rožico, če pa ne pride, vedite, da jih ima cvetličarka za vogalom polno; samo zažvižgajte in uletim s šopkom. Potem pa še nazdravimo: na nas.

0 Delitev

Seksi makeup ideje za valentinovo

Valentinov dan je ponavadi zaznamovan tudi s posebnimi outfiti in nenazadnje makeup izgledi, zato tokrat preverimo nekaj zelo seksi idej pri ličenju.

0 Delitev

Stajling ideje za letošnje valentinovo

Valentinovo je pred vrati in dan zaljubljencev bo tudi letošnje leto za mnoge prav izredno romantičen. Tu je nekaj stajling idej, ki bodo dodale piko na i tem posebnim trenutkom.

0 Delitev

Pet outfitov za valentinovo

Izbrala sem različne stile, ker verjamem, da smo nekatere zelo elegantne, druge bolj udobne, tretje pa nekje vmes, in moda je pač takšna, vedno prav navihana, da najde kaj lepega in primernega za vse nas.

0 Delitev

Pandora nakit za Valentinovo 2018

Komaj smo vstopili v novo leto, že je tu novi praznik, ki bo v ospredje postavil vse zaljubljence. Mnogo znamk v ta namen pripravi prav posebne kolekcije, zato tokrat poglejmo, kaj od nakita ponujajo pri Pandori.

0 Delitev

Dan za ljubezen

Jaz za valentinovo ne kupujem šopkov. Sem ga pred osmimi dnevi in pred enim mesecem in ga bom naslednji mesec in čez en mesec.

0 Delitev

Drzen makeup za valentinovo

Pred nami je dan zaljubljencev in vsaka ženska želi za valentinovo izgledati še posebej urejena in lepa. Tu je makeup, ki je vsekakor drzen, a hkrati povsem v barvah, ki pripadajo takšni priložnosti.

0 Delitev

Moja ljubezen

V glavi sem imela željo, da bi napisala kolumno o ljubezni, ker je valentinovo skoraj pred vrati in tudi zato, ker je ljubezen gonilna sila, ki gradi mostove, premika zidove in najde poti, kjer jih sami ne vidimo.

0 Delitev

Kaj lahko svojemu moškemu kupite za valentinovo

Lahko si omilsite večerjo v dvoje, spečete njegovo najljubšo sladico, ga presenetite s filmom v kinu ali še kaj. Sledi moj osebni seznam daril in srčno upam, da dobite kakšno dobro idejo.

0 Delitev

Darila z globljim pomenom

Vsaka ženska bo za valentinovo seveda vesela čudovitega šopka, a osebno prisegam predvsem na darila z globljim pomenom, kot so na primer tista z etičnim vodilom, ročno izdelanimi kosi, proizvodi, s katerimi podpiramo dobrodelnost ali celo darila, ki jih oblikujemo kar sami.

0 Delitev

Lisca podarja: ljubke brazilke Love Hearts!

Hlačke lahko postanejo vaše ali pa jih boste podarile svoji najboljši prijateljici, kajti, saj veste, 14. februarja praznujemo ljubezen nasploh, zato nikar ne pozabite na vse tiste, ki dnevno poskrbijo, da je vaše življenje lepše! Srečno vsem!

0 Delitev