Oznaka: valentinovo

Dolce & Gabbana superge samo za valentinovo

Modni dvojec Dolce & Gabbana tokrat navdušuje s posebno, limited edition izdajo superg, kjer so za letošnje valentinovo v središču pozornosti sami srčki.

0 Delitev

Nežno naličene na dan zaljubljenih

Za valentinovo je naš make-up prav toliko, če ne še pomembnejši od našega outfita, zato tokrat preverimo, kako ustvariti nežen, pa vendar tudi zapeljiv look.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Želim vam čudovito valentinovo, drage moje, in razmišljam, da sploh ne bi bilo slabo, če bi se kje dobile in šle vse skupaj na večerjo.

0 Delitev

Drage moje, imejte se rade

Saj vem, da ste naredile napake, si niste bile všeč, ste krive za marsikoga in marsikaj. Pa vendar, drage moje, mislim, da ste čudovite in verjemite, da nisem edina.   

0 Delitev

Za sladko Valentinovo

Dan zaljubljenih je seveda tudi dan obdarovanj in poleg nakita, rož in dišav so verjetno eno najbolj splošnih daril tudi sladice, ki postanejo še posebnejše, če jih pripravimo kar sami. Tokrat je zato tu preprost recept za ljubke macarons v obliki srčkov.

0 Delitev

Ko pokliče ljubezen

Na Valentinovo niso pozabili niti pri znamki Intimissimi, kjer so tudi tokrat poskrbeli, da bo ljubezen podčrtana z izjemno zapeljivostjo.

0 Delitev

Kako lepo je biti ženska!

Želim vam lepo valentinovo in tudi kakšno rožico, če pa ne pride, vedite, da jih ima cvetličarka za vogalom polno; samo zažvižgajte in uletim s šopkom. Potem pa še nazdravimo: na nas.

0 Delitev