Oznaka: večerne obleke

Čiste linije večernih oblek Pronovias

Zelo so mi všeč aplikacije, gladke linije in nekoliko težji materiali, ki vsakemu modelu podarijo kanček pomembnosti.

Kaj obleči za praznike

Tudi sama bi šla najraje na ples z lepo večerjo, a verjamem, da vse to še pride.

Kaj obleči, če greste na poroko

V teh dneh je to kar vroča tema. Veliko pisem sem namreč dobila prav na to temo: poroke se bližajo, mame postajajo nestrpne, prijateljice imajo kup vprašanj in vse kaže, da prave obleke ni in ni.

Blišč in glamur na Golden Globes

Od klasike do zelo posebnih outfitov, videli smo barve, perje, razporke, bleščice, najdražje izvedbe nakita in diamantov ter super visoke sandale.

Kako izbrati pravo večerno obleko

Vse so čarobne in lepe, vsaka ženska pa bi morala imeti v svoji garderobni omari vsaj eno.

Kam po čudovite večerne obleke in kreacije za na poroko

Ker prihaja čas porok, nas bodo morda povabili na tako pomemben dogodek in si bomo lahko omislile kaj noro lepega. Seveda tudi na tem področju obstajajo pravila in jasno je, da jih je dobro upoštevati.

V Trst po najlepše poročne in večerne obleke

O butiku Qualcosa di Blu v Trstu sem že pisala, saj me Francesca, lastnica butika, oblači za vse večje priložnosti, od festivala Melodije morja in sonca do prireditve Elle Style Awards.

Kam po najlepše poročne ali večerne obleke

Veliko žensk me sprašuje, kje se da dobiti lepo večerno ali pravljično poročno obleko; odgovor je v butiku Qualcosa di blu, kjer boste dobile še odlično kavo in veliko nasmehov.

Moje obleke na festivalu Melodije morja in sonca

Ob tej priložnosti bi se najprej rada zahvalila vsem, ki ste bili tam in ste tako glasno ter iskreno podpirali dogajanje na odru, in vsem, ki ste nas spremljali od doma.

Maxi navdušuje z najnovejšimi trendi

Tokrat se bomo osredotočili na večerne priložnosti in posebne izhode; oblačila za dušo se prijetno lesketajo, so modna in hkrati zelo nosljiva, predvsem pa vedno čudovita.