Oznaka: YSL

Stajling dneva: superge!

Vzorci, barve, različni podplati in celo platforme, vezalke, vse govori o tem, da se okoli tega dodatka dogaja res veliko.

0 Delitev

Najbolj seksi šminke ta hip

Šminke in bleščila za ustnice, mat ali bleščeče, z robom ali brez, svetlo ali temno. V resnici ima vsaka sezona svoje trende ali vsaj predloge, a dejstvo je, da ima skoraj vsaka izmed nas v torbici šminko ali gloss.

0 Delitev

YSL to pomlad stavi na pop odtenke ličil

V teh izredno hladnih dneh je misel in želja po topli pomladi še toliko močnejša, zato tokrat preverimo nekaj novosti na področju lepote. Ta hip nas navdušuje kar nekaj spomladanskih make-up kolekcij tako luksuznih kot nizkocenovnih kozmetičnih hiš, med katerimi zagotovo velja pobližje pogledati tudi znamko YSL.

0 Delitev

Kako do svečanega make-upa

Poigrala sem se z vijolično, ki že meji na temno rjavo, dodala sem ji zlato in bakreno, uporabila črno in zlato maskaro (zlate bleščice so opazne le zelo od blizu), eyeliner in čarobne kroglice za kožo, tiste, ki podarijo lesk in poskrbijo, da kar žarimo.

0 Delitev

Novi YSL puder, ki je navdušil mnoge

Lepotna hiša Yves Saint Laurent je pred kratkim predstavila puder z novo formulo, poimenovan All Hours Foundation, ki obljublja neverjetno obstojnost skozi vseh 24 ur.

0 Delitev