Zelena je tokrat prav posebno zanimiva in vsestranska

Če bi želeli sezonam prisoditi določene barve, potem bi zeleno verjetno hitreje kot poletju prisodili zimi ali vsaj pomladi. A to ne bo držalo letošnje vroče mesece, saj so trendi to damsko barvo čudovito vpeljali prav na vsa področja mode, kar pomeni, da si lahko odtenke zelene privoščimo skozi ves dan, na sto in en način, dobra lastnost teh pa je tudi ta, da se odlično kombinirajo s skoraj večino preostalih trendovskih barv. Najlepša različica zelene je te mesece tista, ki so ji nadeli kar ime “Bleached Coral” ali po naše pobeljena korala. Gre za odtenek zelene, ki nas v hipu popelje na morje, na bele plaže in svetlozeleno morje, zato nič čudnega, da si jo je želel izposoditi tudi modni svet.

Pantone
J. Crew x Edie Parker
Nicole Miller
Seventy

Poleg zgoraj omenjene Bleached Coral zelene, ki jo je Pantone izbral za barvo leta 2020, je super modna tudi temnejša, kaki ali vojaško zelena, ki jo to poletje nosimo predvsem pri kratkih hlačah do kolen, kombinezonih in pa pri vzorčastih oblekah. Prednost teh odtenkov je predvsem v tem, da je tudi skozi najbolj vroče dni zelo prilagodljiva, saj se lepo poda oranžni, rumeni, nude in beli, predvsem pa zanimivo oziroma bolje rečeno presenetljivo dobro sodeluje z zagorelo poltjo.

Seventy
Nicole Miller
Seventy
Seventy
Seventy

Omeniti gre tudi gozdnato zeleno, ki tokrat predstavlja, skupaj s prej omenjeno kaki zeleno, tudi dobro naložbo, saj so ji modne smernice že obljubile popularnost tudi naslednjo toplo sezono. Predlagam, da jo kombinirate predvsem z zemeljskimi toni, z veliko rjave, peščene in bež, predvsem pa razmišljajte tudi v smeri temno modre in celo črne.

Nicole Miller
Nicole Miller
Seventy

Skratka, ne glede na to, kateri odtenek bo pristal v vaši omari, verjamem, da vas bo presenetil s svojo vsestranskostjo in prav posebno elegantnostjo, ki jo je včasih med poplavo poletno kričečih tonov kar težko razbrati.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.