Obleke in športni copati: super enostavna kombinacija

Ne obremenjujte se preveč s tem, kakšna naj bi bila obleka, ki gre s športnimi copati. Moda pravi, da so športni copati za povsod in čeprav se popolnoma ne strinjam, priznam, da je najpomembnejše dobro počutje. Vsaka obleka namreč zaživi šele takrat, ko je na ženskem telesu in vsak športni copat je lep takrat, ko ga ženska začuti in vzame za svojega. Potem se ljubko poročita. To je uspešna in udobna modna zgodba, ki jo te dni pripovedujejo ženske po vsem svetu. Tukaj pa je nekaj namigov.

Vir: Zara
Vir: Pinterest
Vir: Sezane
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prava dolžina

Obleka mora imeti pravo dolžino, za vse ženske bi rekla, da je to midi, za zelo mlade je tudi mini. Midi obleka je res idealna za superge in za podaljšanje figure izberite superge in obleko v isti barvi. Če je svetla, toliko bolje.

Prava širina

Nisem za oprijeto. V resnici so oprijete oblike poleti zelo zahtevne in neudobne, zato je veliko bolje, če stavite na kroj na A, plise ali krilo stisnjeno v pasu in široko krojeno. Vsi omenjeni modeli so lepi s supergami.

Čiste superge

Vem, se ponavljam, a prav včeraj sem zagledala čudovito žensko v čudoviti obleki in spodaj … umazane Adidaske. Res ne gre. Čevlji morajo biti čisti in izgledati, kot bi ravnokar prišli iz škatle. Moj nasvet je, da jih res pogosto očistite in čuvate, kot se le da. Vse je izvedljivo, le vztrajne morate biti.

Vir: Mango
Vir: Mango
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Bombaž in volančki

Bombaž je vedno idealen material za superge. Zraven dodam še lan, če vam je všeč, ker se zelo mečka, a osebno menim, da je top izbira. Obleke z volančki so zelo aktualne in ljubke, midi ali do kolen, seveda tudi dolge do tal. Sploh z dolgimi oblekami pridejo superge zelo do izraza. Nasvet: nikoli ne izberite visokih superg, ker optično skrajšajo nogo.

Če gre sandal, potem so OK tudi superge

Enostavno pravilo in drži. Če je obleka lepa z nizkim sandalom, potem gre tudi s supergami, o tem ni dvoma. Skoraj vsi poletni modeli oblek so primerni za superge, pomembno je, da izberete nekaj igrivega in enostavnega. Varne boste z gladko obleko brez čipk, ima pa lahko naborke, prav tako z obleko modre barve, ki spominja na jeans.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.