Prihaja trend pistacijevo zelene

Vse bolj je v zraku občutiti nestrpno pričakovanje pomladi, pa čeprav je ta oddaljena še slaba dva meseca. Slednje se izkazuje tudi v napovedovanju trendov, tako modnih kot lepotnih, ki tudi tokrat obetajo kar nekaj novosti, sploh na področju barvne sheme. Seveda ne bomo zanemarile osnov, kot so črna, bela in za pomlad tudi temno modra, ter po novem rjava, pa vendar bodo na vrsti novi, super sveži odtenki, med katerimi bomo v sam vrh tokrat popeljale zeleno.

&Other Stories
&Other Stories
&Other Stories
&Other Stories
&Other Stories
&Other Stories

Topla sezona ne bi bila enaka, če ne bi vsebovala ogromno nežnih, bledih in predvsem pastelnih tonov, zato bo najpopularnejša tudi takšna zelena. Če sem natančnejša, bo letos pravi hit postala (pravzaprav je za mnoge postala že danes) zelena barva, ki zgled jemlje po pistaciji. Pričakujmo torej vse nianse slednje, kar pomeni vse od tistih nekoliko umirjenih, tako rekoč ubitih tonov pa vse do tistih, ki v sebi skrivajo kanček rumene. To je zagotovo barva, ki, kljub svoji lahkotnosti, pusti močan pečat, zelo rade pa jo imamo tako mlajše kot starejše generacije. In s čim jo kombinirati? Vsekakor z veliko bele in bež, z nude in vsemi ostalimi nevtralnimi toni, z ostalimi pasteli, pa tudi z vsemi odtenki rjave, sploh tiste v svetlejših različicah.

&Other Stories
Miu Miu
Valentino
Albus Lumen
Self – Portrait
Prada

V naslednjih mesecih si torej pistacijevo zeleno privoščimo od glave do pet; modne bodo številne pletenine s poudarkom na rokavih in gumbih, super IN bomo v takšnem kostimu in kombinezonu, vsekakor pa ne izpustimo priložnosti niti za jakne in blazerje v odtenku pistacije. Čisto za konec moram absolutno omeniti še midi in maksi krila v tej pastelni zeleni, saj v družbi prej omenjenih bele, nude, pa tudi rjave deluje naravnost božansko, sploh takrat, ko jo izberemo v lahkotnem, delikatnem materialu, kot je svila oziroma saten.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

3 komentarji
    1. Bogdana zdravo, pulover je znamke & Other Stories, njihova spletna trgovina sicer pošilja tudi v Slovenijo, vendar žal ta hip ne vidim, da bi imeli prav ta kos na zalogi. Verjetno ga bodo dobili v naslednjih dneh, saj gre za njihovo spomladansko kolekcijo 😉 Srečno 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.