Tag: pomlad 2020

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je zato minil v znamenju prebujanja in svežine tople sezone, na plano pa so pokukale nekatere izredno zanimive oglasne fotografije.

Več spomladanske romantike pri znamki H&M

Za prečudovito pomlad bo letos poskrbela tudi znamka H&M, ki v sklopu linije Conscious Exclusive ponuja kar nekaj izredno ženstvenih kosov.

5 modnih kosov ta hip

Čudovita pomlad ta hip ne razveseljuje le s cvetočo naravo in vse toplejšimi dnevi, temveč smo naravnost presrečne, da lahko končno nadenemo tudi nekatere najlepše kose letošnjega leta.

Oblačila za dobro voljo

Topla sezona je po navadi polna takšnih kosov in letošnji meseci pomladi, sploh pa poletja ne bodo oziroma niso čisto nič drugačni, pa čeprav jih je nekoliko omejilo ali bolje rečeno umirilo zdravstveno stanje po svetu.

Modne bleščice tega tedna

Pomlad iz dneva v dan predstavlja lepše modne novosti in tudi tokrat ni nič drugače.

Najraje obute v bele superge

Ah ja, bele superge so pač eden tistih dodatkov, za katerega sem prepričana, da ne bo nikoli iz mode.

Najpreprostejše dnevne obleke

Takšne namreč velevajo zadnje modne smernice in iskreno rečeno, bodo še kako uporabne v naslednjih mesecih.

Veselimo se srajčnih oblek

Ker so tako lahkotne in nosljive, v njih pa delujemo tudi izredno urejeno.

Nevtralni toni od glave do pet

Tudi letošnji vstop v pomlad iskreno rečeno ni bil ravno tako zelo spomladanski kot bi moral biti …

Modne bleščice tega tedna

Svet trenutno ostaja v boju proti koronavirusu, kar pa še vedno ne pomeni, da se je za večino življenje preprosto ustavilo ter se zaprlo med domače stene.

7 najbolj nosljivih trendov to pomlad

Že res, da smo ta hip še ujeti med stene našega doma, pa vendar bo tudi tega slej ko prej konec in nastopil bo čas, da pomlad pozdravimo z nekaterimi najboljšimi trendi nove sezone.

Body bo tokrat izredno eleganten kos

Zaradi virusa ostajamo doma, a vseeno mislim, da to ni razlog, da bi se v celoti odpovedale sanjarjenju o modi in njenih lepotah.

Kakšni trendi na področju las nas čakajo to leto

Na celotno podobo močno vpliva tudi naša pričeska in čeprav morda sedaj ni  ravno čas za obisk frizerja, pa je to zagotovo čas načrtovanja spomladanske osvežitve, takoj ko bo to seveda mogoče.

Modne bleščice tega tedna

Čudovito spomladansko sezono vse bolj prekrivajo temni oblaki trenutnega zdravstvenega stanja po vsem svetu, a to še ne pomeni, da bomo na stranski tir potisnili tudi vse nove napovedi, sveže kampanje in nešteta zabavna sodelovanja, ki so se odvila tudi pretekli teden.

Vračajo se elementi morja

Kako le ne, saj topla sezona verjetno ne bi bila enaka brez njih. Morje je vsako pomlad, sploh pa vsako poletje eden največjih navdihov tudi modnemu svetu …

Ostajamo pri modnem usnju

Zagotovo je usnje tisti material, na katerega stavimo predvsem v jesenskem in še bolj v zimskem obdobju, pa vendar se te mesece od njega še zdaleč ne bomo poslovile.

Opazni elementi v zlati

Še malo in pomlad bomo pozdravili odprtih rok. Tudi letošnja bo polna čudovitih kolekcij, prežetih z intenzivnimi odtenki, razigranimi potiski in  skratka vsem, kar diši po ženstvenem.