Oznaka: bela srajca

Znova modne bele srajce neklasičnega kroja

Dejstvo je, da tokrat pomlad ohranja ogromno klasike, vse od karo vzorca in plissé kril pa do črnih blazerjev in peščeno rjavega trenča.

0 Delitev

Kako nositi belo srajco nekoliko drugače

Bela srajca je zagotovo eden tistih kosov, ki ne sme manjkati prav v nobeni ženski omari, zahvaljujoč letošnjim trendom pa jo lahko nosimo na mnogo različnih načinov.

0 Delitev

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

Ne glede na to, ali boste letošnjo poletno sezono nakupovale v trgovinah ali pa kar preko spleta, so tukaj smernice oziroma kosi, ki vam jih priporočam, da ne bodo novi kosi pristali na samem dnu vaše omare.

0 Delitev

9 idej kako nositi belo srajco

Eden od kosov, ki ne sme manjkati v garderobi vsake ženske, ne glede na letni čas in trenutne trende, je vsekakor klasična, bela srajca, zato tokrat preverimo 9 stajling idej s tem večnim kosom.

0 Delitev

Klasika te vroče dni

Ob poplavi trenutnih trendov, ki na vsakem koraku ponujajo nove oziroma prenovljene odtenke, kroje in/ali materiale, se je včasih najbolje zateči prav h klasiki, ki nas pač nikoli ne pusti na cedilu.

0 Delitev

2 osnovna kosa v treh različnih stajlingih

Zgolj z osnovnimi kosi, kot sta naprimer že jeans hlače in bela srajca, lahko ustvarimo zelo zanimive, modne stajlinge. Ob tem so seveda pomembni predvsem dodatki, pa tudi nakit, makeup in nenazadnje frizura.

0 Delitev

Kaj kupiti na letošnjih razprodajah

Velikokrat se zgodi, da napolnimo košarice ter izpraznimo denarnice, še preden smo dobro pogledali v omare in ugotovili, kaj zares potrebujemo. Zato je tukaj devet artiklov, ki si jih letos privoščite, če jih še nimate.

0 Delitev