Oznaka: branje

Glitter ženski knjižni klub #2

F.A.Y.N. je knjiga, ki bralce sprosti ter jih usmeri proti sreči s pozitivnimi dražljaji in sporočili.

Glitter ženski knjižni klub #1

Na naši spletni strani danes uradno odpiram prvi ženski knjižni klub in vsak mesec se bom lotila, skupaj z vami, knjige, ki me je na nek način poklicala.

Ubuntu je način življenja

Slovenec v Južni Afriki je napisal knjigo, ki vas zna spremeniti. In morda je čas, da jo preberete.

Kavarna na koncu sveta

V zadnjem mesecu se mi je pripetilo kar nekaj čudnih dogodkov, ki so me na začetku pretresli, potem pa mi vrnili normalno dihanje.

Ta teden obožujem …

Morda je kar dobro ujeti čim več lepih trenutkov in naj vas nihče, ne uspe zmotiti v iskanju čarobnosti.

Moje najljubše marčevske knjige

Najbolj srečna bi bila, če bi lahko brala vsak dan, a žal sem podobna vam in najbrž je tako, da bi moral imeti dan vsaj 30 ur, če ne kaj več. Ta mesec pa so me navdušile knjige z močnimi zgodbami, tudi vizualnimi, tako kot prva.

Moje najljubše februarske knjige

Čeprav so socialna omrežja nedvomno del mojega posla, se marsikdaj sprašujem, zakaj izgubljamo toliko časa. Veliko bolje je, če se damo v pižamo, zlezemo pod odejo, vzamemo dobro knjigo in iz nje srkamo energijo.

Ne čakaj na vikend

Danes sem želela pisati o knjigi, ki me je kot običajno našla po naključju, saj jo je napisala stara prijateljica, s katero se nisva slišali zelo, zelo dolgo.

Pet najljubših knjig, ki mi lepšajo življenje

Običajno so me vse knjige, ki so del moje bogate zbirke, našle. In našle so me v pravem trenutku tako, kot te. Mislim, da bi vam bilo branje zelo všeč, zato te male zaklade delim z vami.

K**c gleda pot

Morda je življenje res prekratko, da bi se tako pogosto obremenjevali.

Tri vprašanja za vas … in zame

Te dni prebiram izredno zanimivo knjigo z naslovom “Be the miracle”, ki se me je dotaknila zelo globoko. Gre za 50 lekcij o tem, kako spremeniti nemogoče v mogoče …