Oznaka: Coach

Modne bleščice tega tedna

Jesen še ni rekla zadnje, a vendar se z glavo že počasi obračamo k prazničnim novostim letošnjega decembra.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je precej miren teden, v katerem pa modne in lepotne novosti vse bolj namigujejo na bližajoče se božične in novoletne praznike.

Modne bleščice tega tedna

Vroč poletni teden tokrat vsebuje kanček modnega zatišja, ki pa v ozadju že melje načrte za naslednjo hladno sezono.

Oh, ta čudovita pomlad

Kljub dejstvu, da se nas zima ta hip še močno oklepa s svojimi ledenimi kremplji, pa nam to ne prepreči sanjarjenja o prihajajoči pomladi.

Modne bleščice tega tedna

Praznovanje novega leta vsakokrat s seboj prinese ogromno dogajanja, a vendar to ne velja za modni in lepotni svet. Za nami je namreč izredno miren teden, v katerem je svoje novosti razkrila le peščica modnih hiš.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko zatišja je pretekli teden ujel tudi modni svet, kar pa seveda še ne pomeni, da se ni dogajalo nič novega.

Modne bleščice tega tedna

Jesenske novosti modne in lepotne scene so ta teden postale še glasnejše in jasnejše, kar je glede na dejstvo, da se že močno približujemo hladni sezoni, povsem pričakovano.

Modne bleščice tega tedna

Prvi teden novega leta je vsekakor postregel s pravo poplavo najnovejših reklamnih kampanj vseh najpomembenjših imen modne industrije. Kar nekaj novosti je prispelo tudi z lepotne strani, zato preverimo nekaj tistih najodmevnejših novičk.

Modne bleščice tega tedna

Pričakovali bi, da bodo prvi tedni po tednu mode nekoliko bolj umirjeni, a temu vsekakor ni tako. Pravzaprav je ravno zdaj postalo še bolj pestro in intenzivno, kar dokazujejo tudi vse novosti, kampanje in raznorazna sodelovanja. Poglejmo najbolj zanimiva …

Modne bleščice tega tedna

Izredno vroči dnevi, ki nas ta hip obdajajo, so vse prej kot dopustniški, vsaj kadar je govora o modni in lepotni industriji. Le-ta seveda ni počivala niti pretekli teden, kar pomeni, da so na ogled ponovno številne nove kampanje, sodelovanja, kapsulne kolekcije in še in še.