Oznaka: Comma

Elegantne tudi v prostem času

Poletna kolekcija močno diši po dopustu, oblikovalci pa pravijo, da so vsi kosi nastali z željo po soncu, ki je torej esenca linije.

0 Delitev

Vedno elegantna Comma

V ospredju so ženstvenost, romantičen slog, mornarski motivi, cvetlični vzorci, obleke in odlično krojene hlače, ki od nekdaj zaznamujejo Commino žensko.

0 Delitev

Comma: Šik, elegantna in razigrana

Šik, elegantna in razigrana. Takšna je najnovejša kolekcija znamke Comme, namenjena vsem ženskam in vsem priložnostim, saj je njihov program tako pester in bogat, da boste z lahkoto našle kaj lepega za vas.

0 Delitev

Stajling dneva: pletena obleka

V zadnjem času sem odkrila kar nekaj čudovitih kosov, ki jih nosim z največjim veseljem, med njimi je bela pletena obleka, s čipkasto podlogo, tako mehka, da je sploh ne bi slekla, in seveda v meni zelo ljubem, zimskem odtenku.

0 Delitev

Comma: super šik slog za sodobno žensko

Predstavljamo vam nekaj zelo lepih in nosljivih stajlingov, ki so nastali v sodelovanju s Commo, namenjeni pa so poslovni in hkrati sodobni ženski, ki živi v koraku s časom, je zelo modna in ljubi trende.

0 Delitev

Prefinjenost znamke Comma

Kolekcija za pomlad in poletje je polna umirjenih barv, ki so nas v hipu navdušile, tukaj pa so tudi funkcionalne kombinacije, saj je celotna garderoba sestavljena tako, da je vsa kolekcija zelo skladna in jo lahko vedno le nadgradite.

0 Delitev