Oznaka: delo

Kako izboljšati vsakodnevno produktivnost

Za čim boljši izkoristek razpoložljivih ur v dnevu je bistveno predvsem dobro in pametno planiranje. Poglejmo torej, kako izboljšati našo produktivnost.

0 Delitev

Ostanimo motivirani

Vsak od nas se kdaj pa kdaj sooči z dnevi, ko motivacija za delo preprosto uplahne in se zdi, da nam je vsak izziv prevelik.

0 Delitev

Službene outfit ideje za hladno sezono

Vstop v hladno sezono prinese kar nekaj sprememb pri oblačenju, kar pa se pozna tudi pri službenih outfitih. Tokrat zato poglejmo nekaj super stajling idej za naše delovne dni.

0 Delitev

Kako v službi postati uspešnejši

Služba za mnoge pomeni vsakodnevni stres in slabo voljo, zato tokrat poglejmo nekaj odličnih nasvetov, ki bodo pomagali pri uspešnosti in dobrem počutju tudi na delovnem mestu.

0 Delitev

Kaj obleči za povratek v pisarno

Kaj obleči prav te dni, ko nas čaka prehod iz odprtih sandalov ali natikačev v zaprte čevlje in salonarje.

0 Delitev

Kaj obleči za v službo v naslednjih tednih

Zaključek poletja je blizu in kaj kmalu bomo v svojo garderobo pričeli vključevati tudi nekoliko toplejše kose. Kako jih kombinirati za službeni outfit pa preverimo v tokratnem videu.

0 Delitev

Kako organizirati delo od doma

Delo od doma zagotavlja veliko prednosti, največja pa je ta, da same razporejate svoj čas, same določate, kdaj in kako, same postavljate meje.

0 Delitev

Gluhi ne slišijo in tega se ne da spremeniti

Včasih je bilo tako, da je bil ključ mojega skrivnostnega vrta pod predpražnikom in jasno sem dala vedeti, da ga, če se skloniš, tudi najdeš. Zato je bila vedno neka pot do mene. Zdaj pa je ključ v mojem žepu in povem vam, da sem veliko bolj srečna.       

0 Delitev

Deset napak pri poslovni modi

Ko govorimo o poslovni modi, je običajno tako, da imamo v mislih kup pravil in hitro se zgodi, da pozabimo na ostale stvari, ki so dokaj samoumevne, ampak morda v gneči vsega preprosto damo na stran in … puf, greh je storjen.

0 Delitev

Morda si ženske zaslužimo več

Nekako je že punčkam v zibelko položena zgodba, da te bo princ rešil, potem pa postaneš ženska in ugotoviš, da je kar dobro, če se rešiš sama, saj so moderni princi dokaj daleč od tistih, ki jih najdeš v knjigah.

0 Delitev