Tag: Emilio Pucci

Modne bleščice tega tedna

Poletje je v polnem zagonu in prav takšno je tudi stanje na modnem in lepotnem področju.

Stajling dneva: slip-on obleka

Potrebovala sem kar nekaj poguma, da sem se odločila za to obleko, a ko jo sedaj vidim na slikah, lahko le rečem, da mi je super všeč.

Modne bleščice tega tedna

Za nami zopet ostaja izredno pester teden, ki je modno, pa tudi lepotno sceno močno obogatil z novimi, čisto svežimi reklamnimi kampanjami, zanimivimi sodelovanji in še čim.

Modne bleščice tega tedna

Spomladanski meseci so s seboj prinesli nekatere najbolj romantične podobe tako na modni kot lepotni sceni, zahvala pa gre čudovitim barvnim paletam, lahkotnim materialom ter vzorcem, ki močno popestrijo naš vsakdan.

Živahne najlonke za popestritev videza

Te so bile opažene na modnih revijah modnih oblikovalcev in znamk, kot so Adam Selman, Anna Sui, Jeremy Scott, Dolce & Gabbana in mnogi drugi. Odtenki pa so se gibali od oranžne, modre, zelene do rdeče, rumene in vseh vmes.

Modne bleščice tega tedna

Nove, jesenske kampanje večjih in manjših modnih hiš nadaljujejo svoj pohod tudi ta teden, kar dokazuje zgolj to, da se jesen nezadržno približuje.

Stajling dneva: cvetlični blazer

Nastala je dolga silhueta in ugotavljam, da so mi tovrstne kombinacije še najbolj všeč, ker so nosljive tudi s supergami ali nizkimi bulerji. Skratka oprava za povsod!

Stajling dneva: lesketanje tudi čez dan

Bakreni in zlati odtenki so mi zelo pri srcu, ker delujejo toplo in elegantno, krilo sem dopolnila s svileno bluzo in daljšo pletenino, obula visoke pete in ustvarila še eno modno zimsko zgodbo.