Oznaka: enodelne kopalke

Zanimive kopalke letošnjega poletja

V tem morju modelov so se tradicionalne bikini kopalke rahlo izgubile, a to ne pomeni, da jih ni.

Pet kombinacij za enodelne kopalke

Če smo včasih s seboj vzele “pač ene kopalke”, se je zdaj ta svet zelo spremenil.

Po najlepše kopalke v Namo

Letošnje poletje bo zanimivo in ultra šik, prevladovali pa bodo slednji trendi.

Kopalke v vlogi vsakdanjega oblačila

Tako kot že nekaj prejšnjih toplih sezon tudi letošnja ni razočarala z raznolikostjo krojev in barv pri kopalkah.

Manj je več – tudi pri kopalkah

Med vsem tem pa je tu še trend, ki je po okusu minimalistov, ki se držijo pravila manj je več. To pa še ne pomeni, da je izbira majhna, saj je trenutno na trgu izredno veliko preprostih krojev kopalk v le eni barvi, ki so prav tako lepe in privlačne. 

Športen poletni stil kot z modnih brvi

Športni trend se nadaljuje tudi v tej topli sezoni in kar nekaj videzov, ki so očarali na modnih brveh, lahko prilagodimo tako, da jih nosimo vsak dan.

Opazni napisi tudi v kopalni modi

Napisi so v poletnem času prisotni tudi v kopalni modi, najbolj na kopalkah. Tu prevladujejo enodelni modeli, ki so to leto najbolj zaželeni med ljubiteljicami trendov.

Enodelne kopalke pravi hit letošnjega poletja

Tu je sezona kopalk in kot ste verjetno že opazile, je tudi letošnje poletje poskrbelo, da bomo na plaži zares opazne. Zahvala ne gre zgolj čudovitim barvnim paletam ter zanimivim vzorcem, temveč so vse bolj v ospredju modeli, s katerimi so številne znamke v zadnjih nekaj letih naredile velik korak v modnejšo smer.

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

Ne glede na to, ali boste letošnjo poletno sezono nakupovale v trgovinah ali pa kar preko spleta, so tukaj smernice oziroma kosi, ki vam jih priporočam, da ne bodo novi kosi pristali na samem dnu vaše omare.

V centru pozornosti: igrivi cofki

Letos so ponovno trendi modni detajl, najbolj zaželeni so v kopalni modi ter modnih dodatkih.

Poletje v pisanih pletenih kopalkah

Tukaj so pletene kopalke, ki smo jih občudovale že lani, tokrat v barviti preobleki, v vseh mavričnih odtenkih. Od dvodelnih bikini modelov, ki bolj malo prepuščajo domišljiji, do enodelnih kopalk, ki so obnorele modni svet. 

Pripravljena na poletje

Poletje je moj čas in vedno je tako, da me to obdobje spravi v dobro voljo, saj poleg tega, da odvržem vsa nepotrebna oblačila, odvržem tudi nepotrebne misli in se tako začne obdobje čiščenja, miru in lepega.

Trendi kopalk za leto 2018

Trendi narekujejo mnogo različnih modelov, barv, stilov in to sezono lahko zares eksperimentirate.

Izrezi na kopalkah za več zapeljivosti

Naj bodo izrezi spredaj ali zadaj, geometrijskih ali kakih drugih oblik, vsekakor so te mesece opazni prav povsod. Včasih jih prekriva prosojna mreža, a še raje v njih razkazujemo golo kožo, ki nagajivo kuka izpod zapeljivih enodelnih modelov.

Najlepše kopalke za na plažo

Torej, drage moje, letos vam moda sugerira biti lepe in urejene tudi na skalah, kajti vem, da so plaže pri nas dokaj zahtevne, prav tako na Hrvaškem, a nič zato: ve boste pač super lepe in glamurozne, zdaj pa poglejmo, kako.

Deset razlogov, zakaj sem za enodelne kopalke

Idealne so za na barko, prav tako nam pridejo prav z dolgimi, širokimi hlačami, saj so določeni modeli tako lepi, da jih je škoda imeti samo takrat, ko smo tik ob vodi.

It kosi, ki so preplavili Instagram

Na Instagramu fashionistke delijo svoje oprave in ideje, kako kombinirati različne modne kose med seboj. Med trendi, ki ta hip prevladujejo, je šest zelo opaznih modnih kosov.