Oznaka: Karl Lagerfeld

Modne bleščice tega tedna

Modne in lepotne novosti tudi tokrat namreč ciljajo na vse, kar diši po vročem, mnogi pa se že spogledujejo s toplo jesenjo.

Najdražje podrobnosti modne hiše Chanel

V čast Karlu Lagerfeldu tokrat poglejmo spomladansko Haute Couture kolekcijo modne hiše Chanel, kjer so tudi letos združili nekatere njihove najdražje podrobnosti. I

Chanel po Lagerfeldu

Trenutno je Chanelova prihodnost negotova, zagotovo pa brez Lagerfelda ne bo več enako, ne v hiši mademoiselle Coco ne v modnem svetu.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli torek  se je sicer vedno neutrudna modna ura za trenutek ustavila ob vesti o smrti Karla Lagerfelda, a kaj hitro se je morala pognati naprej, saj prav ta hip potekajo najpomembnejše revije ženske mode.

Zbogom, Karl Lagerfeld!

Danes je modni svet zaobšla temna novica. Umrl je Karl Lagerfeld – ena največjih modnih ikon vseh časov.

#5 Glitter z Lorello

Pripravljene na še eno modno potovanje?

Modne bleščice tega tedna

Bližje kot smo pričetku jeseni, vse glasnejše postajajo tudi napovedi o novih modnih in lepotnih trendih, kolekcijah in nenazadnje tudi o povsem svežih sodelovanjih.

Modne bleščice tega tedna

Globlje kot tonemo v poletno sezono, vse glasnejše so napovedi za naslednjo jesen.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je torej teden, poln novih sodelovanj, kampanj, pa tudi manj prijetnih novic.

Ni je čez klasiko

Klasika je nekaj, kar te dni zelo močno zaznamuje mojo garderobo. Najdem se v tvidu in karo vzorcu, obožujem žamet, všeč so mi svilena bluza s pentljo in krila, ki sežejo do kolen ali malo čez, a nujno z visokimi petami.

Modne bleščice tega tedna

Minuli teden tokrat ni prinesel velikih, pomembnih modnih ali lepotnih novic, so pa zato tu ponovno številne nove reklamne kampanje.

Karl Lagerfeld o najnovejši Chanelovi kolekciji

Vznemirljivi vonj po visoki modi je v zraku, saj so se na pariškem haute couture tednu mode ta hip že predstavile številne modne hiše, med katerimi je največ zanimanja ponovno požela tudi znamka Chanel.