Oznaka: Karl Lagerfeld

Ni je čez klasiko

Klasika je nekaj, kar te dni zelo močno zaznamuje mojo garderobo. Najdem se v tvidu in karo vzorcu, obožujem žamet, všeč so mi svilena bluza s pentljo in krila, ki sežejo do kolen ali malo čez, a nujno z visokimi petami.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ponekod že v polnem zagonu potekajo tedni mode za naslednjo pomlad in poletje, a pravi začetek se obeta šele naslednji teden, ko bodo vse modne oči uprte v New York.

0 Delitev

Karl Lagerfeld o najnovejši Chanelovi kolekciji

Vznemirljivi vonj po visoki modi je v zraku, saj so se na pariškem haute couture tednu mode ta hip že predstavile številne modne hiše, med katerimi je največ zanimanja ponovno požela tudi znamka Chanel.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je minil v precej mirnejšem duhu, vsaj kar zadeva modne in lepotne novosti. Tokrat se začuda ni zgodilo nič šokantnega oziroma pretresljivega, zgolj nekaj zanimivih sodelovanj in manjših projektov, ki pa so vseeno vredni omembe.

0 Delitev

Jesenske kampanje 2016: Chanel, Valentino in Fendi

Vsekakor nam je v teh dneh povsem odveč razmišljati o jeseni, a zoprna resnica je, da se nam ta nezadržno približuje, česar se seveda zavedajo tudi številne modne znamke. Slednje so namreč mesec julij kar preplavile s predstavitvami svojih reklamnih kampanj, namenjenih jeseni in zimi 2016/17. Tudi tokrat je moč opaziti zanimive ideje ter še boljše kolekcije, ki jih, kakopak, tudi tokrat nosijo nekatera najbolj in imena fashion industrije.

0 Delitev