Oznaka: Marc Jacobs

Stajling dneva: usnjene hlače

V pričakovanju toplejšega vremena in mojih lepih bluz, ki pridno čakajo na omari, je tukaj prav vsakdanji stajling.

Modne bleščice tega tedna

Sezona tedna mode, ali bolje rečeno tednov mode je končno spet tu, seveda s pričetkom v New Yorku.

Modne bleščice tega tedna

Tedni mode nadaljujejo svojo pot napovedi za naslednjo pomlad in poletje, ta petek pa se je celotno dogajanje že preselilo v London.

Modne bleščice tega tedna

Modno sceno je pretekle dni razveselilo kar nekaj novičk, med katerimi je verjetno najglasnejša tista o poroki slovitega kreatorja Marca Jacobsa s Charlyjem Defrancescom.

Modne bleščice tega tedna

Praznovanje novega leta vsakokrat s seboj prinese ogromno dogajanja, a vendar to ne velja za modni in lepotni svet. Za nami je namreč izredno miren teden, v katerem je svoje novosti razkrila le peščica modnih hiš.

Modne bleščice tega tedna

Prvi teden v decembru pravzaprav ni postregel le s številnimi novostmi za prihajajoče praznike, temveč se je kar nekaj velikih premikov zgodilo tudi nasploh.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko zatišja je pretekli teden ujel tudi modni svet, kar pa seveda še ne pomeni, da se ni dogajalo nič novega.

Modne bleščice tega tedna

Jesenske novosti modne in lepotne scene so ta teden postale še glasnejše in jasnejše, kar je glede na dejstvo, da se že močno približujemo hladni sezoni, povsem pričakovano.

Stajling dneva: cvetlična obleka

Povedala vam bom, kaj mi je bilo pri tej obleki najbolj všeč: da je vsega preveč.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je ponovno postregel s precej zanimivimi novicami iz modnega in lepotnega sveta, med njimi pa so tokrat bolj kot same kampanje prevladovale spremembe znotraj znamk.

Kakšne so ocene novega Marc Jacobs pudra

Nove makeup podlage, ki obljubljajo neverjetne rezulate, ta hip kar dežujejo, med njimi pa je veliko pozornosti pritegnil tudi novi puder Marca Jacobsa, poimenovan Shameless.

Modne bleščice tega tedna

Poplava spomladanskih modnih in lepotnih kampanj se je v veliki meri nadaljevala tudi v tokratni teden, saj je bil ta prežet z nekaterimi najpomembnejšimi oglasi največjih oziroma najslavnejših modnih in kozmetičnih hiš.

Stajling dneva: plisirane pletenine

Tokrat sem se odločila za pletenine, ki jih načeloma ne nosim prav veliko, vendar me je ta kombinacija iz super mehke in prijetne volne zelo prepričala.

Božični puloverji za ljubiteljice mode

Za december so značilne bleščice, perle, rdeča barva in vsi opazni detajli, ki spominjajo na predbožični čas.

Marc Jacobs v bleščicah

Praznično reklamno kampanjo je pred kratkim predstavil tudi sloviti kreator Marc Jacobs, ki je na kose za posebne priložnosti tudi tokrat posul ogromno bleščic.

Jesenski kosi v novi kolekciji Marca Jacobsa

Poletje se počasi poslavlja in prav zdaj je pravi čas za izbor nekaterih ključnih kosov letošnje jeseni. Morda se v naši garderobi znajde tudi kak del nove kolekcije Marca Jacobsa.

Stajling dneva: udobno in s potiskom

Všeč mi je kombinacija med udobnostjo in elegantnim slogom, zdi se mi, da je zmagovalna za vsako priliko, predvsem pa nosljiva in primerna za hitro življenje, ki ga živimo.

Stajling dneva: mornarski slog

Kombinacija mi je všeč, ker se nahaja točno na meji med športnim in elegantnim – zelo nosljivo in šik.