Oznaka: Marc Jacobs

Modne bleščice tega tedna

Praznovanje novega leta vsakokrat s seboj prinese ogromno dogajanja, a vendar to ne velja za modni in lepotni svet. Za nami je namreč izredno miren teden, v katerem je svoje novosti razkrila le peščica modnih hiš.

0 Delitev

Marc Jacobs v bleščicah

Praznično reklamno kampanjo je pred kratkim predstavil tudi sloviti kreator Marc Jacobs, ki je na kose za posebne priložnosti tudi tokrat posul ogromno bleščic.

0 Delitev

Jesenski kosi v novi kolekciji Marca Jacobsa

Poletje se počasi poslavlja in prav zdaj je pravi čas za izbor nekaterih ključnih kosov letošnje jeseni. Morda se v naši garderobi znajde tudi kak del nove kolekcije Marca Jacobsa.

0 Delitev

Naj jakna postane vaš statement kos

Naj bo vaša nova spomladanska jakna statement in tisti kos v omari, ki bo zares naredil veliko razliko v vaši garderobi.

0 Delitev

Trendi plaščev letošnje zime

Verjetno je že prišel dan, ko ste zaradi padca temperatur svojo jakno zamenjali za plašč. In ob tem pomislili, kakšen bo vaš najnovejši nakup plašča.

0 Delitev

September naj se sveti

Jesen prinaša veliko novosti, o katerih smo že pisali, eden izmed bolj priljubljenih trendov pa so zagotovo metalni odtenki, ki so čisto povsod.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Poletni počitek in dopustniško zatišje sta zagotovo minila tudi na modnem in lepotnem področju. Z začetkom septembra je oživelo prav vse, predvsem pa je razlog tudi bližajoči se Fashion Week, ki bo seveda najprej zakorakal po modnih brveh New Yorka. Tu je nekaj novosti, ki se dotikajo tedna mode ter nekaj povsem neodvisnih.

0 Delitev