Oznaka: Massimo Dutti

Spomladansko podeželje v naši garderobi

Do danes so pesem o pomladi pričeli čivkati že ptički na bližnjem drevesu, zato je prav zdaj čas, da se na njen prihod pripravimo tudi z novo oziroma vsaj osveženo garderobo.

0 Delitev

Stajling dneva: roza teddy plašček

Ta plašček reši vse zagate in poskrbi, da sem že ob sedmih zjutraj dobre volje, ker je roza pač takšna, se ji ne moreš upreti in prav diši po smehljanju, četudi si vstal z levo nogo.

0 Delitev

#2 Glitter z Lorello

Drage bralke, hvala, ker mi sledite. Upam, da bo tudi nocojšnja oddaja čarobno potovanje za dušo. Uživajte.

0 Delitev

Posebna kolekcija znamke Massimo Dutti

V kolikor iščemo ženstveno modo, potem jo bomo zagotovo vedno znova lahko našli v kolekcijah znamke Massimo Dutti. Slednja tokrat predstavlja jesensko zbirko omejene izdaje. Poglejmo.

0 Delitev

Stajling dneva: naravne poletne barve

Tokrat je modna zgodba nastala v Piranu, v popolni tišini in z vetrom, ki je tu in tam nagajal. Kaj naj rečem … Resnično se imam lepo in upam, da tudi ve.

0 Delitev

Stajling dneva: karo bluza s pentljo

Odločila sem se za barve, ki me najbolj osrečujejo: zemeljski odtenki so nujna izbira trenutke, ko iščem varno zatočišče in ne želim zgrešiti. Podajo se mojim lasem in so ravno prav tople za sprehod po čarobnem vrtu.

0 Delitev

Jesenske kampanje 2016: Chloé, Massimo Dutti in Topshop

Vsak dodatni teden prinese kup novih oglasnih fotografij, na katerih se pogosto znajdejo tudi najbolj poznani obrazi tako modne kot tudi filmske in glasbene industrije. Tokrat poglejmo, kaj so za hladno obdobje 2016 pripravili pri znamkah Chloé, Massimo Dutti ter Topshop.

0 Delitev