Oznaka: Missoni

Pletena jopa idealen kos za prehodno obdobje

V mesecu aprilu se temperature iz ure v uro spreminjajo in en trenutek nam je mrzlo, spet drugi vroče. V tem primeru pride v poštev plastenje in idealen kos to prehodbno sezono je brez dvoma pleten kardigan.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Vroč teden, ki je za nami, je ponovno prinesel kopico zanimivih novosti, ki se tudi tokrat dotikajo tako modne kot lepotne scene. Zgodili so se zanimivi premiki ali bolje rečeno prevzemi, odkrivanje jesenskih reklamnih kampanj pa je še vedno v polnem zagonu.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

To je bil še en teden, prežet z novimi modnimi zapovedmi, ki prihajajo direktno s tedna mode. Ta se je sedaj iz New Yorka že preselil v London, kar pomeni, da so vse oči modnih privržencev osredotočene prav nanj. Poleg modnih revij je bilo sicer tokrat malce več zatišja, v nadaljevanju preverimo še nekaj zanimivosti.

0 Delitev

Maxi krila za sproščen in lep videz

Trendi narekujejo maxi krila z visokim pasom v kombinaciji s crop topi, ve pa krilo prilagodite sebi in svojemu osebnemu slogu oblačenja. Sledi nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli prav, ko se boste odločale, kako stilirati svojo opravo.

0 Delitev

Pomlad ponovno obeta kombiniranje različnih printov

Pri print blockingu gre tako za samostojne kose, kot so na primer obleke, tunike, trenči, krila, puloverji in podobno, ki vsebujejo dva, tri ali celo več povsem različnih vzorcev, kot tudi kombiniranje vzorčastih kosov med seboj. Slednji včasih ob premisleku tvorijo smiselno zgodbo, spet drugič gre za povsem različne stile, različne navdihe in ideje, ki pristanejo na enem kosu oziroma v skupnem outfitu.

0 Delitev