Oznaka: naborki

Naborki nekoliko drugače

Romantični naborki kar kličejo po poletnih sprehodih pa tudi posebnih priložnostih, ko je v igri bolj elegantna moda.

Kos, ki ga tokrat srečujemo na vsakem koraku

Eden od kosov, ki ga že srečujemo prav na vsakem koraku, pa je tudi top oziroma bluza brez rokavov, ki so ji mnoge modne hiše dodale prikupne naborke, volančke ter opazne ovratnike okroglih ali zašiljenih oblik.

Romantičnost spomladanske mode

Prav spomladanski meseci so tisti, ki v modnem svetu prebudijo nekatere najlepše modne zgodbe, z veliko romantike, nežnosti in ljubkosti.

Kako jesenski podobi dodati nekoliko več drznosti

Trendi letošnje jeseni so nam naslikali izredno elegantno podobo sodobne ženske, kjer ne manjka predvsem dodelanih kosov, mehkih, naravnih tonov ter zanimivih kombinacij, ki včasih prinesejo pravo presenečenje.

Prihaja obdobje ljubkih stajling zgodb

Seveda spomladi pač ne gre drugače, saj cvetoča narava in toplo sonce kar kličeta pa romantiki in nežnosti, tudi med stajling zgodbami.

Pripravljene na nove obleke?

Tudi rokavi znajo postaviti piko na i: majhni in lebdeči, kot bi bili metulji na ramenih!

Stavite na naslednji kroj oblek

V igri so dolgi rokavi, čipka in naborki – krojev je veliko, a ti imajo veliko skupnega.

Romantična jesen z naborki

Na voljo je kar nekaj različnih krojev oblačil in verjamem, da boste našle vsaj enega, ki bo pristajal vaši že obstoječi garderobi.

Razgibane kombinacije z naborki in pikami

To lahko vidimo na številnih oblačilih in dobesedno je ta hip preplavila vse ulice večjih modnih mest, kot so Paris, Milano, London in seveda New York.

Modni detajli, ob katerih takoj pomislimo na poletje

Poletje iz dneva v dan vse glasneje trka na naša vrata, česar ne dokazujejo zgolj vse bolj vroči dnevi, temveč tudi naša domača garderoba, ki postaja vse lahkotnejša.

Kako nositi volančke to sezono

Volančki dodajo romantično noto videzu ter v pravi kobinaciji boho šik pridih.

Deset najbolj modnih kosov v 2017

Leto 2017 je vsekakor postreglo s številnimi prelepimi trendi, ki smo jih z veseljem v hipu sprejele za svoje ter jih, nekatere bolj nekatere manj, tudi vpletle v svoj osebni look. Številni so se, seveda kanček spremenjeni oziroma prilagojeni, razpotegnili že iz prejšnjih sezon, spet druge smo spoznali povsem na novo.

Stilski napotki in must have kosi za september

Moda te bo oblekla v vzorce, ti podarila nove čevlje, zahtevala več spanca za brezhibno lepoto in tako odprla vrata jesenski garderobi, od katere lahko pričakujemo ogromno. Dobrodošel, september!

Popularnost naborkov se nadaljuje tudi v jesen

Z lahkoto iz omare potegnemo kar nekaj spomladanskih srajc v beli ali svetlo modri barvi z rokavi in ovratniki okrašenimi z naborki. Gre namreč za odličen dnevni kos, ki ga je tudi zelo preprosto kombinirati, saj v številnih zgodbah deluje izredno ženstveno.

Trije detajli za poletno piko na i

Prav male podrobnosti so tiste, ki lahko izbrani look pripeljejo do popolnosti, ali pa ga žal povsem uničijo. Tudi to poletje ni prav nič drugačno, kvečjemu so prav tokrat detajli modni must have, ki ga ne gre spregledati.

Šest adutov za boho modo

Če ste torej za boho morate nujno nabaviti obleko do tal; prav tako morate staviti na usnje in na spuščene lase, ob vsem tem bi dodala nizke sandale in gola ramena.

Najbolj seksi kosi ta hip

Vroči meseci pred nami bodo ponovno poskrbeli za nekatere najbolj zapeljive looke, ki jih vsako leto lahko prinese zgolj topla sezona. Verjetno prav zato, ker gre za odlično mešanico mini kosov, prosojnosti, magičnih odtenkov ter veliko gole kože, ki skupaj tvorijo tisti najboljši recept za seksi izgled.

To poletje ne izpustite naslednjih must have dodatkov

Poletne modne smernice tudi letos razkrivajo nekaj najbolj čutnih detajlov, v katerih se ženska lahko zares počuti kot sodobna princesa. Gre za bolj ali manj opazne podrobnosti, ki jih lahko morda sprva zanemarimo, a v resnici k celotnemu videzu prispevajo ogromno.

Ženstveni kosi za zelo vroče večere

Že res, da zagorela koža v hipu polepša skoraj vsak outfit in da poletje na plano izvabi nekatere najboljše videze, a se hkrati ob tem spopadamo z vročino, vlago, včasih še vetrom ali celo poletnimi nevihtami.