Oznaka: Naomi campbell

Kako se naliči Naomi Campbell

Eden najzloglasnejših supermodelov Naomi Campbell ostaja izredno priljubljen obraz najpomembnejših modnih in lepotnih hiš še danes.

0 Delitev

Ko Valentino za rdečo preprogo obleče Naomi Campbell

Letošnja rdeča preproga na Met Gala je bila polna odštekanih idej, pa vendar je med najelegantnejše zopet sodila čudovita Naomi Campbell, seveda zahvaljujoč predvsem modni hiši Valentino ter njihovemu kreativnemu direktorju Pierpaolu Piccioliu.

0 Delitev

Čudovite petdesetletnice

Danes nazdravljam njim, ker so točno tam, kjer želijo biti, in srčno upam, da bomo tudi me znale tako blesteti, pa četudi ne ravno na modnih brveh ali filmskem platnu, vsaj v svojem malem svetu. In že to je ogromno.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je po eni strani prinesel izjemno pestro dogajanje na modni sceni, po drugi strani pa tudi precejšnje zatišje, vsaj glede novih kampanj. Vse oči so namreč prav ta hip uprte v Milano, kjer pa se bo teden mode kaj kmalu že preselil v finalno, za mnoge tudi najpomembnejše mesto – Pariz.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Prav tako kot prejšnji se je tudi tokratni teden še vedno močno osredotočal na prestižno dogajanje v Cannesu, prav tako pa so tu že številne reklamne kampanje, namenjene naslednji jeseni. Vse več pozornosti vzbujajo IT modeli, ki počasi prevzemajo celotno lepotno in modno sceno.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je zadišal predvsem po poroki, natančneje po poročnih oblekah in videzih, saj prav v teh dneh visoke modne hiše predstavljajo svojo poročno linijo, namenjeno spomladanskemu obdobju 2018. Poleg tega so v ospredju predvsem make-up kolekcije za letošnje poletje, ostale novosti pa poglejmo v nadaljevanju.

0 Delitev