Oznaka: nars

Nars make-up za kompletni look

Kozmetična znamka Nars se dobro zaveda uspeha njihovega rdečila za lička z nagajivim imenom Orgasm, zato so pred nedavnim na trg poslali razširjeno različico linije, ki zajema celotni obraz.

0 Delitev

Novi NARS-ov puder za popoln izgled vsak dan

Pravi puder je za ženski vsakdan velikega pomena, zato nič čudnega, da številne kozmetične hiše kar tekmujejo med seboj, katera bo predstavila boljšo formulo in več odtenkov. Tokrat je tu novi puder znamke NARS, ki obljublja brezhiben look dan za dnem.

0 Delitev

Pet popularnih lepotnih proizvodov, ki dosegajo pričakovanja

Zaključek poletja s seboj ne prinaša zgolj nove, toplejše garderobe, temveč tudi nove kozmetične kolekcije, seveda osredotočene na hladnejše dni. Tako kot pri oblačilih in obutvi torej jesen in še bolj zima od nas terjata drugačne kreme, močnejše pudre in intenzivnejšo nego obraza nasploh, česar se seveda zavedajo tudi številne znamke.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je zadišal predvsem po poroki, natančneje po poročnih oblekah in videzih, saj prav v teh dneh visoke modne hiše predstavljajo svojo poročno linijo, namenjeno spomladanskemu obdobju 2018. Poleg tega so v ospredju predvsem make-up kolekcije za letošnje poletje, ostale novosti pa poglejmo v nadaljevanju.

0 Delitev

Must have ličila za spomladanski videz

Za vas je tukaj look, ki se poda čisto vsaki ne glede na starost, barvo las, polti ali oči, in verjamem, da ga boste z veseljem vključile med svoje spomladanske videze. Največja prednost tega videza je, da vas naredi spočite, sijoče in pripravljene na poletje.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Tokratni teden prinaša obilico novosti; nekatere so povezane predvsem z modo, spet druge so osredotočene povsem na lepoto, pri prvih in drugih pa so večkrat v ospredju tudi zvezdniška imena. Ponovno je za nami teden, ko so se v sam vrh novic prebile prav tiste o poslovnih spremembah, ki bodo nedvomno zaznamovale nadaljnje modno dogajanje.

0 Delitev