Oznaka: New York

Kaj se nosi na ulicah New Yorka ta hip

Street style oziroma poulična moda iz sezone v sezono nudi več modne inspiracije, iz katere lahko pogosto črpamo navdih tudi za lastne stajling zgodbe.

0 Delitev

Stajling dneva: nežno roza

Ta serija fotografij mi je še posebej pri srcu, ker je nastala v New Yorku, pred hotelom Lotte Palace, kjer vedno stanujem, in jutro je bilo noro deževno.

0 Delitev

Bon Voyage: prestolnice za najboljši šoping

Marsikdaj me ženske sprašujejo, kje sem kupila obleko, čevlje, torbico, jaz pa ugotavljam, da so najbolj originalni in uspešni nakupi tisti, ki se zgodijo v drugih državah, deloma zato, ker so tudi spominek na lepe trenutke, čudovit dopust in na ljudi, ki smo jih spoznali.

0 Delitev

Navdihujoča poulična moda v New Yorku

Med newyorškim tednom mode je bil vsak posnetek nemudoma objavljen na Instagramu, pogosto s hashtagom #nyfw, in moda še nikoli ni bila tako prisotna na družbenih omrežjih.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Morda je le tako, da je New York vedno in povsod čudovit, zato maham z druge strani oceana in kot vedno upam, da se imate skrajno lepo in da ujamete čim več lepih trenutkov.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Danes me je navdahnilo dogajanje na ulicah, ker tukaj najdem najboljše ideje za stajlinge, pa tudi zato, ker rada občudujem modo in zaznavam, kako potuje po svetu, vedno na edinstven način.

0 Delitev

Zimski ulični stil v New Yorku

Tokrat so skoraj vse blogerke, zvezdnice in modne ljubiteljice dale prednost praktičnosti in udobju ter pustile razgaljeno kožo za naslednji Newyorški teden mode.

0 Delitev

Na 72. ulici

Z leti sem se počasi oddaljila od znamenite Pete avenije, odkrila sem druge kotičke mesta, ki mi ponuja, kljub hrupu in vrvežu, neverjeten mir v duši.

0 Delitev