Oznaka: očala

Trenutni trendi na področju očal

Očala mnogim predstavljajo enega najosnovnejših, pa tudi najopaznejših dodatkov, zato ne gre zanemariti njihove oblike, materialov in barv. Tokrat torej pokukajmo v trenutne trende le-teh.

0 Delitev

Pet ključnih elementov poletja

Če torej ste v iskanju sprememb, tudi manjših, le razmislite o teh elementih, saj vam bodo morda všeč.

0 Delitev

Prihajajo nova sončna in korekcijska očala

V letošnjem poletju bodo prevladovala rumena, oranžna in bronasta stekla. Zelo temna stekla bodo poskrbela za glamur, skrivnostnost in zasebnost.

0 Delitev

Makeup nasveti za vse, ki nosite očala

Številne ljubiteljice makeupa, ki nosijo tudi očala, poznajo nevšečnosti, ki jih le-te ponavadi povzročajo. Zato v tokratnem videu preverimo nekaj dobrih nasvetov in trikov, ki bodo rešili številne zagate pri naslednjem ličenju.

0 Delitev

Najbolj modna očala ta hip

Nerd je rahlo čudaško, ravno prav retro in zelo v modi. Osebno mi je najbolj všeč dejstvo, da gre za kos, ki prihaja iz moškega sveta in je zato tako zelo seksi.

0 Delitev

Novi trend (sončnih) očal

Z novim trendom prosojnih očal, ki so nekakšna mešanica med sončnimi in klasičnimi, dioptrijskimi modeli, smo postale malenkost obsedene že letošnjo pomlad, a pravi naval navdušenja žanjejo prav zadnje mesece.

0 Delitev

Roza pogled na svet

Oblikovalci so se odločili, da nam bodo polepšali začetek pomladi z modeli očal, ki ne le poskrbijo, da smo v trendu, ampak nam omogočajo rožnat pogled na svet.

0 Delitev

Novi svetovni uspehi za slovensko znamko očal Different

Different, ki šteje dobrih pet let, se še naprej osredotoča na širitev svojega posla ter ob tem ostaja popolnoma zvest svojemu prvotnemu konceptu, ki temelji na zavezanosti dizajnu in kvaliteti, ustvarjanju skupnosti izrednih posameznikov ter podpiranju njihovih sanj in individualnosti.

0 Delitev