Tag: očala

Barvit make-up za vse, ki nosite očala

Način ličenja se ne razlikuje zgolj na podlagi barve in oblike oči, glede na velikost ustnic in izrazitost ličnic, temveč pogosto nanj vpliva tudi to ali nosimo očala.

Prihajajo mačja očala

Nekaj drži kot pribito: ta očala imajo lifting učinek!

Imate vse dodatke za dober stil?

Tudi letošnja zima jih ima veliko; ne bom govorila o čevljih in torbicah, saj te poznamo vsi.

Kako kombinirati očala s službenim outfitom

Očala že dolgo niso več zgolj obveznost, temveč so postala izredno moden dodatek, katerega nosijo tudi mnoge tiste, ki v resnici vidijo povsem dobro.

Trenutni trendi na področju očal

Očala mnogim predstavljajo enega najosnovnejših, pa tudi najopaznejših dodatkov, zato ne gre zanemariti njihove oblike, materialov in barv. Tokrat torej pokukajmo v trenutne trende le-teh.

Kako izbrati prava očala za vašo obliko obraza

Očala za mnoge predstavljajo enega najpomembnejših, pa tudi najopaznejših dodatkov, zato je edino prav, da izberemo prav tista, ki najlepše pristojijo določeni obliki obraza.

Pet ključnih elementov poletja

Če torej ste v iskanju sprememb, tudi manjših, le razmislite o teh elementih, saj vam bodo morda všeč.

Najlepša očala za toplo sezono

Očala so pomemben modni dodatek, s pomočjo katerega lahko tvorimo dober stil.

Jimmy Choo sončna očala letošnje tople sezone

Znamka Jimmy Choo ni znana zgolj po prečudovitih čevljih, temveč so super modni tudi njihovi modeli sončnih in korekcijskih očal. Tokrat zato poglejmo njihov izbor slednjih za letošnjo pomlad in poletje.

Makeup nasveti za vse, ki nosite očala

Številne ljubiteljice makeupa, ki nosijo tudi očala, poznajo nevšečnosti, ki jih le-te ponavadi povzročajo. Zato v tokratnem videu preverimo nekaj dobrih nasvetov in trikov, ki bodo rešili številne zagate pri naslednjem ličenju.

Najbolj modna očala ta hip

Nerd je rahlo čudaško, ravno prav retro in zelo v modi. Osebno mi je najbolj všeč dejstvo, da gre za kos, ki prihaja iz moškega sveta in je zato tako zelo seksi.