Oznaka: pastelni odtenki

Jesenske oprave v pastelnih odtenkih

Letošnji jesen in zima sta odeti v različne barvite odtenke in med te spadajo tudi lepi pasteli, ki smo jih vajene nositi v toplejših mesecih. Obstaja pa kar nekaj stiliskih trikov oziroma kombinacij kako uspešno nositi pastele tudi v hladni sezono.

0 Delitev

Nežni pastelni detajli

Osvežitev, ki doda nekaj nežnosti in ženstvenosti videzu, lahko izberemo v obliki oblačil ali pa modnega dodatka. Če si želite le nežnega detajla, lahko s pomočjo slednjih na zelo enostaven način ustvarite svoj spomladanski videz. 

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Zanimive oprave s puloverji s puli ovratnikom

Top s puli ovratnikom morda izgleda na prvi pogled zelo basic modni kos, ki deluje zelo minimalistično v številnih kombinacijah, vendar ga lahko popestrite na različne načine. 

0 Delitev

Pet videzov, ki jih morate preizkusiti v novem letu

Novo leto 2017 je tu. In verjetno ste že napisale svojo listo želja, pozitivnih sprememb in navad, ki vas bodo spremljale v tem letu. Med njimi je lahko tudi ta, da boste bolj drzno eksperimentirale s svojim izgledom, trendi in modo nasploh.

0 Delitev