Oznaka: pete

Razvoj petk skozi stoletje

Petke za mnoge ženske predstavljajo vsakdanji must have in ženska noga zagotovo ni nikoli tako lepa, kot pa s pravim parom slednjih. Tu je zabavni vpogled v razvoj le-teh skozi stoletje.

0 Delitev

Srednje visoke petke tudi v prihodnje

Za mnoge razveseljiva novica, saj je hoja v takšni obutvi veliko lažja in torej tudi prilagodljivejša, pa vendar za marsikoga midi višina vseeno ostaja nekakšen kiks, zgrešena izbira, ki morda ni niti dovolj elegantna niti dovolj udobna.

0 Delitev

Naj se blešči tudi na nogah

In to prav v stilu sodobne pepelke. Letošnja pomlad je namreč podpisana z najbolj sijočimi črkami, ki jih v večji meri zasledimo ravno med obutvijo …

0 Delitev

Kul so gležnjarji z midi peto

Menjave med visokimi dnevnimi in nizkimi nočnimi temperaturami ter nenadne kombinacije sonca in dežja od nas terjajo veliko več premisleka tudi pri sestavljanju outfitov.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za september

In seveda september kot nov začetek, ne le šole, temveč življenja, ker se jeseni nekaj konča in novo začne, kot vsako leto, vedno znova, vedno del našega bivanja na zemlji.

0 Delitev

Ponovno zaželeni klasični sandali z visoko peto

Topla sezona nam je letos ponudila prav poseben modni izbor, ki je vse prej kot pa dolgočasen. Med vpadljivimi odtenki, zanimivimi vzorci, bogatimi kroji in razkošnimi materiali se tako najde pravi kos za vsako izmed nas, a vendar so po drugi strani vse bolj aktualni tudi kosi, ki pravzaprav svoj navdih črpajo iz klasike.

0 Delitev

Mules čevlji so postali nujni dodatek sezone

Poleg oblačil so zelo pomembni tudi dodatki vseh vrst, sploh pa tisti najosnovnejši, kot so torbice in obutev. Med slednjo je zaznati pravo nevihto nenavadnih modelov, ki včasih razkazujejo odštekano peto, spet drugič glamurozne dekorativne elemente ali pa zares premišljeno obliko.

0 Delitev

Biseri tudi to sezono najbolj ženstven element

Nova sezona v naš vsakdan tudi letos vnaša obilico svežine in zanimivih trendov, a kot dokazujejo smernice, tudi tokrat ne bomo ostale brez klasike. Mednje v prvi vrsti seveda uvrščamo bisere, ki ostajajo eden najbolj ženstvenih elementov današnje mode.

0 Delitev

Čipkasta obutev za piko na i

Izbiramo lahko tako med povsem dnevnimi gležnjarji ali supergami kot tudi vrtoglavo visokimi petkami, čipkaste detajle je opaziti vsepovsod. Gre za obutev, ki nedvomno nudi statement element še tako casual outfitu, zmagovalno kombinacijo pa tokrat nudijo čipke z dekoracijo kristalov.

0 Delitev

Mules pete za vsako nogo

Počasi, a zanesljivo vstopamo v prehodno obdobje, ki je tudi za letos napovedalo nekaj čudovitih trendov. Med njimi so se seveda znašli že preizkušeni kosi, kot so na primer trenč, cvetlična obleka ali pa denim jakna, hkrati pa je tudi kar nekaj tistih kosov, ki bodo poskrbeli za prenovljen, sodobnejši look.

0 Delitev

Trije kosi, ki najlepše izžarevajo letošnjo pomlad

Letošnja pomlad je svoje trende pričela slikovito izražati že kmalu po novem letu in vse do danes je postalo dokaj jasno, kateri izmed kosov bodo must have naše garderobe. Topla sezona bo namreč v naš vsakdan ponovno vdihnila obilico svetlobe, mehkobe in zapeljivosti, med pomembne elemente pa tokrat sodijo tudi kul dodatki, drzni kroji in dekoracije ter nepričakovane kombinacije.

0 Delitev