Tag: poletje 2020

Poletni top naj bo eleganten, zanimiv, pa tudi nosljiv

Modne smernice so nas torej tudi to poletje popeljale daleč od “navadnega” in dolgočasnega ter nam raje predlagale super razigrane kroje, ogromno dekorativnih elementov ter barve, ki jih je moč zaznati že na daleč in ki v družbi poletno zagorele kože kar žarijo.

Vsi poletni elementi mladostnega stajlinga

Poletne modne smernice se lahko morda še tako trudijo v naš vsakdan vpeljati nekoliko več drznosti, močnejše tone in minimalizem, pa vendar vedno znova prevladuje romantika, torej vse tisto, kar diši po nežnem, mladostnem in lahkotnem.

Kaj izbrati za super šik poletje

Huda poletna vročina za mnoge pravzaprav prej predstavlja napor, kot pa užitek, pa vendar naj nas to ne ustavi pri izbiranju prelepih, lahkotnih kosov.

Modne bleščice tega tedna

Poletje v svetu mode in lepote še ne pomeni tudi počitka oziroma počitnic, vsaj v juliju še ne.

Modne bleščice tega tedna

Teden, ki je za nami, seveda ostaja v znamenju prihoda poletne sezone, kar za mnoge pomeni vsaj kanček dopusta, pa vendar se v modnem in lepotnem svetu zato dogajanje ne ustavi.

Ključ do elegance je v enostavnosti

Vsaka od nas verjetno kdaj pa kdaj doživi “modni black out”, torej pride dan, ko preprosto nimamo idej za našo stajling zgodbo in prav takrat velja ohraniti čisto preprostost, torej kombinacije z že preverjenimi kosi, ki nas do sedaj niso pustili na cedilu.

Poletne novosti nakita Pandora

Poletje je čas mini outfitov, sandal in kopalk, vsekakor pa pri vsakem looku, tudi tistem na plaži, ne gre pozabiti na nakit.

Vroče poletje v družbi Calzedonia kopalk

Do danes smo se že dodobra navadile, da je poletje vroče tudi zaradi zapeljivih kopalk, katerih pa je pri znamki Calzedonia vsako leto resnično na pretek.

Oblačila za dobro voljo

Topla sezona je po navadi polna takšnih kosov in letošnji meseci pomladi, sploh pa poletja ne bodo oziroma niso čisto nič drugačni, pa čeprav jih je nekoliko omejilo ali bolje rečeno umirilo zdravstveno stanje po svetu.

Modne bleščice tega tedna

Pomlad iz dneva v dan predstavlja lepše modne novosti in tudi tokrat ni nič drugače.

Najpreprostejše dnevne obleke

Takšne namreč velevajo zadnje modne smernice in iskreno rečeno, bodo še kako uporabne v naslednjih mesecih.