Oznaka: poročne obleke

Kam po najlepše poročne ali večerne obleke

Veliko žensk me sprašuje, kje se da dobiti lepo večerno ali pravljično poročno obleko; odgovor je v butiku Qualcosa di blu, kjer boste dobile še odlično kavo in veliko nasmehov.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je zadišal predvsem po poroki, natančneje po poročnih oblekah in videzih, saj prav v teh dneh visoke modne hiše predstavljajo svojo poročno linijo, namenjeno spomladanskemu obdobju 2018. Poleg tega so v ospredju predvsem make-up kolekcije za letošnje poletje, ostale novosti pa poglejmo v nadaljevanju.

0 Delitev

Razkošje neverjetnih poročnih oblek Galie Lahav

Morda je res tako, da ima vsaka izmed nas v sebi kanček princese in hkrati želje, da bi lahko vsaj enkrat v življenju nosila tovrstno kreacijo. Zase lahko povem, da so mi vse zelo všeč, na prvem mestu pa modeli z globokimi izrezi na hrbtu ali iz prosojnega tila, ki delujejo kot tetovaža.

0 Delitev

Super seksi neveste Pnine Tornai

Če tudi ne potrebujete poročne obleke je delo Pnine Tornai preprosto neverjetno. Njene kreacije polne čipk in prosojnosti jemljejo dih.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Tako je moj zadnji nakup vintage ogledalo, seveda v beli barvi, ki bo viselo nekje v stanovanju, morda v novi kopalnici, morda v spalnici, o tem se še odločam.

0 Delitev