Oznaka: prehodno obdobje

V nadaljevanju bodimo pozorne na te tri podrobnosti

Na prvi pogled letošnji izbor trendov hladne sezone deluje kot prava jesenska oziroma zimska zmešnjava, pa vendar, ko vse skupaj pogledamo nekoliko pobližje, lahko kaj hitro ugotovimo, da vse pač le ni tako zelo brez reda in pravil.

0 Delitev

Veliko minimalizma tudi v prihodnje

Čas neverjetno beži, še včeraj smo poročale o vsem potrebnem za najlepše poletje, danes pa že vse bolj pogledujemo v prihajajočo jesen.

0 Delitev

Pulover obleke – super izbira za ta prehodni čas

V dnevih, ko je vreme tako muhasto, da nam jutra in večeri še vedno nudijo zimske temperature, medtem ko skozi dan že uživamo povsem spomladansko sonce, je pravzaprav izbira outfita dokaj zahtevna naloga.

0 Delitev

Zarine spomladanske novosti

Zara je nedvomno ena tistih znamk, ki ve, kako hitro prepoznati tekoče trende ter jih tudi v svojih kolekcijah nato ponuditi vsem pravim fashionistkam.

0 Delitev

Spet so tu močne resice

Pred kratkim sem ponovno pregledovala nekatere najlepše kampanje letošnje pomladi in kaj hitro mi je postalo jasno, da so številne znamke želele izpostaviti tudi vrnitev posameznih detajlov, kot so na primer resice.

0 Delitev

H&M: Vsestranskost nove kolekcije

Prehodno obdobje je predstavilo nekaj izredno zanimivih kolekcij, mednje pa z lahkoto prištejemo tudi tisto znamke H&M. Tu je njihova jesenska reklamna kampanja, ki namiguje predvsem na vsestranskost ženskega sveta.

0 Delitev

Med vzorci to jesen veliko zebraste

Letos se ponovno obeta izredno zanimiva jesen, zahvala pa gre seveda predvsem modnim zapovedim, ki bodo tudi tokrat poskrbele za kar nekaj izredno vpadljivih kosov hladne sezone

0 Delitev

Trije kosi, ki najlepše izžarevajo letošnjo pomlad

Letošnja pomlad je svoje trende pričela slikovito izražati že kmalu po novem letu in vse do danes je postalo dokaj jasno, kateri izmed kosov bodo must have naše garderobe. Topla sezona bo namreč v naš vsakdan ponovno vdihnila obilico svetlobe, mehkobe in zapeljivosti, med pomembne elemente pa tokrat sodijo tudi kul dodatki, drzni kroji in dekoracije ter nepričakovane kombinacije.

0 Delitev

Pet kosov za kul videz te jeseni

Ponovno so se izoblikovali številni trendi, ki so do sedaj že dodobra preplavili naše ulice, med njimi pa izstopa nekaj posameznih kosov, brez katerih tokrat res ne gre.

0 Delitev

Poletne kose lahko nosimo tudi v prehodnem obdobju

Kljub dejstvu, da je vročih dni konec, pa to še ne pomeni, da se moramo povsem odpovedati vsem poletnim kosom. V prehodnem obdobju jih namreč lahko kombiniramo tako, da so nosljivi še dolgo v jesen.

0 Delitev

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.

0 Delitev

Outfit ideje za prehodno obdobje

Jesen že trka na vrata, kar dokazuje tudi muhasto vreme, zato tokrat preverimo nekaj kul outfit idej za letošnje prehodno obdobje.

0 Delitev