Oznaka: puli

Ovijmo se v debele pletenine

Znova se v mrzlih jutranjih urah naše misli po toplino zatekajo k pleteninam, zato je edino prav, da se tudi letošnjo zimo ovijemo v nekatere prečudovite, super debele, lahko celo oversize primerke.

Udobno in modno v pulover obleki

Gre za precej enostaven, sproščen in hkrati zelo nosljiv kos, ki od nas ne terja veliko razmisleka.

V nadaljevanju tudi kanček asimetrije

Slednji namreč naši, morda še tako vsakdanji podobi ponudi kanček razgibanosti, look pa tako postane zanimivejši in opaznejši.

Prihajajo novi puliji

Zelo razkošna sta kašmir in mohair, ki pa zahtevata malo več pozornosti pri pranju in vzdrževanju.

Spet nam je toplo v velikih puloverjih

Zadnja leta pomembno vlogo igrajo predvsem puloverji, tisti oversize, barviti in tako vidni že na daleč.

Nastopil je čas za tanke pulije

Jesenski padec temperatur ponavadi preseneti vse, pa čeprav ga v resnici pričakujemo in vremenarji nanj opozorijo že teden dni prej.

Uporabnost klasičnih pletenin

Pletenine so kot objem, a žal ne trajajo za vedno, zato je vsako leto čas za kakšen nov kos. 

Moji najljubši kosi iz kolekcije Let’s Shake It Up!

V kolekciji Let’s Shake It Up!, ki bo na voljo v Lidlovih trgovinah od 20. septembra, najdete tudi nekaj kultnih kosov, kot so denimo trenč v različnih barvah, črne oprijete kavbojke in puliji z visokim ovratnikom.

Debeli puloverji uporabni tudi v toplejših mesecih

Nove modne smernice bodo kaj kmalu prevzele naše celotne videze, ki bodo tako krasili spomladanski vsakdan. Topla sezona pa ne bo kar tako zavrgla vseh zimskih kosov, temveč jih bomo kar nekaj v resnici uporabljale še in še skozi vedno daljše in toplejše dneve.

Kako stilirati puli ta hip

Tako kot preostale pletenine so tudi puliji to zimo ponovno eden najbolj osnovnih kosov naše garderobe. Tu je nekaj super stajlingov, s katerimi bomo izredno ženstvene in modne obenem.

Črte ponovno krasijo številne zimske kose

V spomladanskem in poletnem času vsekakor velja, da so črtasti kosi eden najbolj nosljivih, elegantnih videzov tople sezone, medtem ko so v hladnih mesecih potisnjeni nekoliko v ozadje.

Tri kombinacije, ki vas ne bodo nikoli razočarale

Včasih se v poplavah novih modnih smernic naš osebni stil kar nekoliko izgubi. In prav je, da vsako sezono poskusimo tudi kaj novega, morda nekaj, kar je povsem izven naše cone udobja.

Letošnje plastenje pletenin

Pletenine so nedvomno eden ključnih elementov vsake zime, a to hladno sezono so še posebej zaželene. Nosimo jih pravzaprav povsod, v vseh oblikah, kombinacijah in barvah, pa naj gre za čisto tanke pulije ali pa obilne, oversize puloverje in jope, v katerih se kar zgubimo.