Oznaka: puli

Prihajajo novi puliji

Zelo razkošna sta kašmir in mohair, ki pa zahtevata malo več pozornosti pri pranju in vzdrževanju.

0 Delitev

Nastopil je čas za tanke pulije

Jesenski padec temperatur ponavadi preseneti vse, pa čeprav ga v resnici pričakujemo in vremenarji nanj opozorijo že teden dni prej.

0 Delitev

Uporabnost klasičnih pletenin

Pletenine so kot objem, a žal ne trajajo za vedno, zato je vsako leto čas za kakšen nov kos. 

0 Delitev

Debeli puloverji uporabni tudi v toplejših mesecih

Nove modne smernice bodo kaj kmalu prevzele naše celotne videze, ki bodo tako krasili spomladanski vsakdan. Topla sezona pa ne bo kar tako zavrgla vseh zimskih kosov, temveč jih bomo kar nekaj v resnici uporabljale še in še skozi vedno daljše in toplejše dneve.

0 Delitev

Kako stilirati puli ta hip

Tako kot preostale pletenine so tudi puliji to zimo ponovno eden najbolj osnovnih kosov naše garderobe. Tu je nekaj super stajlingov, s katerimi bomo izredno ženstvene in modne obenem.

0 Delitev

Črte ponovno krasijo številne zimske kose

V spomladanskem in poletnem času vsekakor velja, da so črtasti kosi eden najbolj nosljivih, elegantnih videzov tople sezone, medtem ko so v hladnih mesecih potisnjeni nekoliko v ozadje.

0 Delitev

Tri kombinacije, ki vas ne bodo nikoli razočarale

Včasih se v poplavah novih modnih smernic naš osebni stil kar nekoliko izgubi. In prav je, da vsako sezono poskusimo tudi kaj novega, morda nekaj, kar je povsem izven naše cone udobja.

0 Delitev

Letošnje plastenje pletenin

Pletenine so nedvomno eden ključnih elementov vsake zime, a to hladno sezono so še posebej zaželene. Nosimo jih pravzaprav povsod, v vseh oblikah, kombinacijah in barvah, pa naj gre za čisto tanke pulije ali pa obilne, oversize puloverje in jope, v katerih se kar zgubimo.

0 Delitev

Puliji v najlepših kombinacijah ta hip

Seveda so tudi tokrat najbolj zaželene ravno pletenine, ki vedno znova poskrbijo tako za udobje kot toploto, zadnje sezona pa tudi za izjemno vpadljivo modnost. Puliji ob tem predstavljajo bistveni element številnih outfit idej, še posebej IN pa so to hladno sezono, saj jih pač zaznavamo v mnogih najbolj kul stajlingih.

0 Delitev

Zanimivi detajli pri tokratnih pleteninah

Vsekakor to hladno sezono ne gre zanikati dejstva, da so modne smernice naklonjene predvsem podrobnostim. Gre za določene kroje, tehniko pletenja, vezenja in materiale, a še veliko bolj so tokrat poudarjeni prav posamezni, dekorativni detajli, ki jih najdemo vsepovsod.

0 Delitev

Pravi čas za oversize puloverje

Oversize puloverji in puliji so to hladno sezono večkrat enobarvni, predvsem v odtenkih bež, pink, modre, nude ali pa povsem bele, a bolj zanimivi so vsekakor tisti z nordijskimi vzorci, še posebej za zimske mesece oziroma praznično obdobje.

0 Delitev

Trend napihnjenih rokavov tudi v hladni sezoni

Tudi letošnji jesen in zima nista izpustili določenih trendov, v katerih smo že uživale morda pretekle mrzle mesece ali pa vsaj letošnjo pomlad. Mednje vsekakor sodijo tudi kosi z napihnjenimi rokavi, katerih se, kot kaže, vse do danes še nismo naveličale.

0 Delitev