Oznaka: rumena

Glamurozne v toplih in nevtralnih odtenkih

Modni strokovnjaki priporočajo, da v svoje outfite dodate tudi kanček toplih in nevtralnih odtenkov, saj dodajo pridih glamurja in prestiža.

0 Delitev

Dodajte kanček rumene

Osebno me še vedno najbolj navdušuje potisk limon na oblekah, topih in midi krilih, je pa res, da so tukaj tudi drugi kosi.

0 Delitev

Naj bo limona tokrat naš modni navdih

Naj gre za potiske ali njene odtenke, limona letošnjo vročo sezono zagotovo ne bo ostala le del osvežilne limonade, temveč si bomo njene adute privoščili tako v modnem kot lepotnem svetu.

0 Delitev

Spomladanske kombinacije z rumenimi kosi

Rumena je ena od tistih barv, ki jo po eni strani vsako pomlad in poletje močno slavimo, po drugi pa v resnici prevečkrat zapostavljamo.

0 Delitev

Rumene jakne za poživitev letošnje jeseni

Vse kaže, da se tudi letos poletje ne bo poslovilo tako zlahka, a vendar z mislimi vse bolj tavamo v jesensko obdobje, torej v čas pletenin, gležnjarjev in celo škornjev ter prehodnih kosov nasploh.

0 Delitev

Rumena ostaja modna, tudi med ličili

Rumena nas je letošnjo toplo sezono prevzela kot nenadni vihar in vse kaže, da bo ostala pomembna barva tudi v nadaljevanju jeseni, tako na modni kot lepotni sceni. Tokrat zato poglejmo, kako jo uporabiti na očeh.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Lepe kot sončnice

Njihove velike, rumene glave so bile složno obrnjene proti soncu, vse enake, vse prelepe. Nič čudnega, da si jih kot navdih poletja vsakokrat izposodi tudi modna scena …

0 Delitev

Poletje v pisanih pletenih kopalkah

Tukaj so pletene kopalke, ki smo jih občudovale že lani, tokrat v barviti preobleki, v vseh mavričnih odtenkih. Od dvodelnih bikini modelov, ki bolj malo prepuščajo domišljiji, do enodelnih kopalk, ki so obnorele modni svet. 

0 Delitev

Sončno lepe v odtenkih rumene

Vsaka pomlad s seboj prinese določene kose, ki nekako ostajajo stalnica predvsem vsakega prehodnega obdobja. Tudi tokratna topla sezona bo tako polna vzorcev in barv, ki pač pripadajo prebujajoči se naravi, sončnim dnem ter svežini, ki jo lahko ponudi zgolj pomlad.

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Modne puhovke pod 40 €

Eden izmed kosov, ki je ravno to hladno sezono postal ponovno trendi, je puhovka. Ta je tudi zelo pogosta na trenutnih znižanjih.

0 Delitev

Barva gorčice priljubljena zimska izbira

Ta je ena izmed najbolj zaželenih, saj zelo lepo pristaja vsem barvam las ter tipom kože in dodatno poudari vaše atribute.

0 Delitev

Tri barve, ki to jesen razbijajo monotonost

Jesenski čas je lahko izjemno pisan in razposajen, a v trenutku, ko se sonce skrije, nas obdaja sivina, ki lahko precej negativno vpliva tudi na naše razpoloženje.

0 Delitev

Tri barve, v katerih to poletje žarimo

Modne smernice tako narekujejo odtenke, ki naš izgled poživijo, ter garderobo, ki deluje izredno opazno, če ne celo kričeče nasploh, hkrati pa je prav takšna tudi izredno vesela in zabavna.

0 Delitev

Tri najlepše kombinacije s poletno modro

Gre za barvo, v kateri se ponavadi počutimo elegantno in ženstveno, kosi v tej barvi pa veljajo za pomirjajoče, včasih kar malo sanjave.

0 Delitev

Naslednje mesece se poigrajte z močnimi barvami

Letošnje leto bo vsekakor v znamenju intenzivnih barv, ki bodo naš vsakdan spremenile v pravi mavrični vrtiljak, iz katerega bo prav vsaka izmed nas lahko izbrala barvo zase oziroma za svoj osebni stil. Seveda niti tokrat ne bomo spregledale pastelnih odtenkov, a bolj kot slednji bodo naslednje mesece popularni kričeči, močni toni.

0 Delitev