Oznaka: rutka

Zimska moda, ki bo IN tudi spomladi

Temperature nas spominjajo, da je zima še vedno tu, a naše misli so že čisto spomladanske.

Trendi dodatki za krajše lase

Modno lasno okrasje še prevladuje med must have dodatki te sezone. Ti pa ne pridejo v poštev le za dolgolaske, saj popestrijo pričeske tudi kratkolaskam.

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

5 načinov stiliranja rutke v laseh

Rutka ta hip velja za enega najprivlačnejših modnih dodatkov, predvsem pa jo rade nosimo v laseh. Tokrat zato preverimo kar 5 načinov, kako jo vključiti v preprosto, vsakdanjo frizuro.

Kam vse ta hip zavezati ruto

Že lansko poletje je s svojimi trendi dokazalo to, da veliko veljavo dobivajo predvsem modni dodatki, na podlagi katerih lahko ustvarimo celoten look. In letos se njihova popularnost le še stopnjuje, kar je opaziti pri številnih stajling idejah, ki dodatke vključujejo od glave do peta.

Modni detajl: rutka v laseh

Te lahko zares nosimo na sto in en način na zapestijo, kot pas, okoli vratu in tudi v laseh, ki spada pod najlepše modne detajle.

Klasika te vroče dni

Ob poplavi trenutnih trendov, ki na vsakem koraku ponujajo nove oziroma prenovljene odtenke, kroje in/ali materiale, se je včasih najbolje zateči prav h klasiki, ki nas pač nikoli ne pusti na cedilu.