Oznaka: služba

Nihče ni tako zaseden

Izgovori opravijo delo brez bolečih občutkov, tako da se lahko vrnemo k vsem stvarem, ki bi jih radi počeli.

Kako umiriti duševne nevihte

Sreča in mir se začneta pri vas in nikar ne pozabite, da nista odvisna od drugih. In to je dobra novica.

Najboljši make-up look za v službo

Kot vemo, je čas pred odhodom v službo, šolo oziroma po vsakdanjih opravkih za vsakega od nas precej omejen, zato tokrat preverimo, kako ustvariti povsem preprost make-up look, ki bo primeren za vse takšne priložnosti.

Jutri je prepozno

Mnogokrat potrebujem brco v ta zadnjo, da se zbudim. In ker smo si podobne, saj veste, jo morda potrebujete tudi ve.

Službene outfit ideje za hladno sezono

Vstop v hladno sezono prinese kar nekaj sprememb pri oblačenju, kar pa se pozna tudi pri službenih outfitih. Tokrat zato poglejmo nekaj super stajling idej za naše delovne dni.

Kako v službi postati uspešnejši

Služba za mnoge pomeni vsakodnevni stres in slabo voljo, zato tokrat poglejmo nekaj odličnih nasvetov, ki bodo pomagali pri uspešnosti in dobrem počutju tudi na delovnem mestu.

Kaj obleči za povratek v pisarno

Kaj obleči prav te dni, ko nas čaka prehod iz odprtih sandalov ali natikačev v zaprte čevlje in salonarje.

Čim manj stresa po dopustu

Ker je september po svoje nov začetek, naj bo to tudi nov način življenja.

Kaj obleči za v službo v naslednjih tednih

Zaključek poletja je blizu in kaj kmalu bomo v svojo garderobo pričeli vključevati tudi nekoliko toplejše kose. Kako jih kombinirati za službeni outfit pa preverimo v tokratnem videu.

Inspiracija dneva

Ker bi se moralo vsako jutro začeti s stavkom “Super, zdaj grem v službo!”, a žal vem, da ni prav tako, naj nas vsaj te lepe fotografije popeljejo v idealno pisarno. Ve pa imejte čaroben dan.

Kaj obleči za v pisarno te dni

Vsekakor se potrudite in ne hodite v službo v oblačilih, ki so namenjena drugačnim trenutkom. Žal nekateri pridejo v službo v trenirki ali v hlačah za jogo in v natikačih za plažo. Določeni kosi so pač primerni le za določene priložnosti.

Živalski vrt, v katerem živimo

Včasih bi se kar zaprla v svojo nevidno komoro varnosti in ne bi prišla več ven, a žal je tako, da se življenje začne prav na točki, kjer se zaključi cona udobja.

Gluhi ne slišijo in tega se ne da spremeniti

Včasih je bilo tako, da je bil ključ mojega skrivnostnega vrta pod predpražnikom in jasno sem dala vedeti, da ga, če se skloniš, tudi najdeš. Zato je bila vedno neka pot do mene. Zdaj pa je ključ v mojem žepu in povem vam, da sem veliko bolj srečna.       

Kako se sprostiti po službi

Za zdrav zaključek dneva je bistvenega pomena tudi to, da se po stresu v službi znamo sprostiti. Tu je nekaj super nasvetov.

Outfit ideje za službo

Poslovna moda je to jesen nekoliko bolj v ospredju, saj je namreč kar nekaj kosov, ki so primerni za službeni čas, zelo nosljivih tudi izven tega. Poglejmo nekaj outfit idej za sproščen look, katerega z lahkoto nosimo tudi med delovnim časom.

Pet nasvetov, da se zaljubimo vase

Drage moje, saj veste, da niste same, kajne? Postavite se pred ogledalo in se le poglejte, ker vem, da ste čudovite in vem, da je za vami veliko dobrega, ogromno uspehov in veliko dobrih ljudi.

Sproščeni stajlingi v službenem času

Vsi poklici od nas ne terjajo strogega, poslovnega looka, zato poglejmo nekaj super stajling idej za sproščen izgled tudi v službi.

“Ne” ni moja beseda

Marsikdaj je tako, da stvari, ki jih potrebujemo, pridejo nepričakovano. Ker ne verjamem v naključja, bi rekla, da pridejo, zato ker smo o njih dovolj intenzivno razmišljali, jih torej priklicali in tako poskrbeli, da nam spremenijo življenje.

Kako lepo je biti samska

O tem, zakaj bi morale biti samske ženske v resnici tudi srečne.