Oznaka: Stuart Weitzman

Modne bleščice tega tedna

Za nami je teden, ki je končno otvoril jesenski sklop najpomembnejših tednov mode, saj so se v četrtek pričele odvijati newyorške modne revije s predstavitvijo kolekcij naslednje pomladi in poletja.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je modni svet zanimal predvsem zaključek pariškega tedna mode, kjer je ogromno zanimanja požela predvsem revija modne hiše Chanel …

0 Delitev

Kako IT dekleta nosijo novo različico črne obleke

Eden izmed kosov, ki je stalnica in se iz leta v leto le nekoliko spreminja ter dobiva novo obliko, je črna obleka. Ta je brezčasen ženski kos, ki bi ga morala imeti vsaka ženska v svoji omari, saj ga lahko nosi za različne priložnosti in na sto in en način.

0 Delitev

Kate Moss in Gigi Hadid za novo kampanjo Stuarta Weitzmana

Za novo reklamno kampanjo Stuarta Weitzmana sta letos nastopila dva najpomembnejša supermodela preteklosti in sedanjosti – Kate Moss in Gigi Hadid. Tokrat sta odgovorili tudi na nekaj osebnih vprašanj iz njihovega vsakdana.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno precej miren teden, vsaj na področju lepote in mode. Še vedno večina spremlja predvsem modne revije, namenjene poročnim oblekam, poleg tega pa je tu še nekaj drobcev sodelovanj in ostalih novosti:

0 Delitev