Tag: Stuart Weitzman

Modne bleščice tega tedna

Pomlad iz dneva v dan predstavlja lepše modne novosti in tudi tokrat ni nič drugače.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je teden, ki je končno otvoril jesenski sklop najpomembnejših tednov mode, saj so se v četrtek pričele odvijati newyorške modne revije s predstavitvijo kolekcij naslednje pomladi in poletja.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je modni svet zanimal predvsem zaključek pariškega tedna mode, kjer je ogromno zanimanja požela predvsem revija modne hiše Chanel …

Kako IT dekleta nosijo novo različico črne obleke

Eden izmed kosov, ki je stalnica in se iz leta v leto le nekoliko spreminja ter dobiva novo obliko, je črna obleka. Ta je brezčasen ženski kos, ki bi ga morala imeti vsaka ženska v svoji omari, saj ga lahko nosi za različne priložnosti in na sto in en način.

Kate Moss in Gigi Hadid za novo kampanjo Stuarta Weitzmana

Za novo reklamno kampanjo Stuarta Weitzmana sta letos nastopila dva najpomembnejša supermodela preteklosti in sedanjosti – Kate Moss in Gigi Hadid. Tokrat sta odgovorili tudi na nekaj osebnih vprašanj iz njihovega vsakdana.

Modne bleščice tega tedna

Poplava spomladanskih modnih in lepotnih kampanj se je v veliki meri nadaljevala tudi v tokratni teden, saj je bil ta prežet z nekaterimi najpomembnejšimi oglasi največjih oziroma najslavnejših modnih in kozmetičnih hiš.