Tag: subrina professional

Lasje v letu 2020

Trendi na področju las so prav gotovo zelo zanimivi, še bolj zanimivi pa so, če prihajajo iz strani ekipe Subrina Professional. Barve in pixel motivi, ki so prav gotovo čudovita novost, bodo zaznamovale prihodnjo sezono. Vse skupaj pa je začinjeno z etno pridihom.

Lepi lasje vedno in povsod

Razmršena kita je bila prava mojstrovina, ki je navdušila tudi mojo Sofio.

Zaščita las pred poletjem

Tokrat sem prosila Sanjo, naj izbere nekaj top produktov pred poletjem zato, da bodo moji lasje pripravljeni na vročo sezono.

Nega las

Prav je, da lase negujete doma in hkrati poslušate nasvete frizerja; če pa nimate dovolj časa za redno striženje in profesionalno nego, potem le pazite na korake, ki jih naredite doma, saj so lahko škodljivi.

Moja nova barva las

Na koncu lahko le rečem, da mi je urejeno in naravno všeč. Za ostalo pa, kdo ve, morda se na stara leta in pred penzijo opogumim.

Vedno uporabne spete pričeske

Spete pričeske niso le izbira za posebne priložnosti, slavnostne večerje ali rdeče preproge. Poleti so namreč prav nujno zlo …

Čudoviti kodri za poletno sezono

Najbrž je tako, da vsaka ženska sanja o naravnih kodrih, ker nas naredijo bolj glamurozne in fatalke, prave princese in kot vemo so naši lasje močno povezani s počutjem. Dobra pričeska pomeni več samozavesti, zato moramo na tem področju zelo paziti.

Novoletne pričeske

Novo leto je skoraj tukaj in to je tudi čas, ko se želimo lepo urediti za kakšno zabavo ali prijetno druženje s prijatelji.

Nega poškodovanih las

Mraz zelo vpliva na strukturo naših las, zato je zdaj pravi čas, da stopimo v akcijo. O tem smo se pogovarjali s strokovnjakom.

Jesenske barve las

Preden se odločimo za spremembo barve, premislimo katere možnosti imamo na voljo, sploh če se želimo izogniti barvanju na podlagi amoniaka in raje izberemo barvanje s kano, barvni šampon ali kremo za lase.

Čarobne poročne pričeske z modnimi dodatki

Pričeske se navdihujejo po princesah, dodatki pa so tisti, ki postavijo piko na i: ne le rože in glavniki s perlami, temveč tudi krone in tiare, saj si vsaka izmed nas želi biti čarobna vsaj enkrat v življenju in morda tudi malo pretiravati z razkošjem.

Najlepše spete pričeske

Hitre in enostavne pričeske so tisto, kar potrebujemo, mi pa se jih zelo veselimo in še dobro, da je moda vedno na naši strani!

Naravni trendi na področju letošnjih pričesk

Tudi tokrat smo se posvetovali z Ilirija teamom, saj gre za strokovnjake na tem področju, ki ne le obvladajo svoj posel, temveč tudi lansirajo trende.

Doma narejene pričeske za posebne priložnosti

Toplo pozdravljam IT dekleta, ki na internetu objavljajo vse svoje čudovite mojstrovine in mnogokrat tudi postopek, kako pridemo do njih; vedno pa imejte v mislih, da je ključ do vsega negovan las.

Spete pričeske

S pomočjo odlične ekipe Subrine Professional si bomo ta teden ogledali, kako priti do enostavne in lepe spete pričeske, četudi nimamo časa za frizerja.