Oznaka: svila

Nežne stajling zgodbe s satenom

V kolikor bi želela izpostaviti najlepši material vsakega poletja, potem bi vsekakor prej kot bombaž ali lan predlagala saten.

0 Delitev

Poletni sijaj

Mnogi bi sprva pomislili, da bleščice sodijo predvsem v zimsko, natančneje praznično obdobje hladne sezone, pa vendar moda že kar nekaj zadnjih let veleva povsem drugače.

0 Delitev

Spet bomo zapeljive v svili

V kolikor bi morala izbrati najbolj zapeljiv material, bi verjetno brez pomisleka rekla, da je to svila.

0 Delitev

Svilene novosti znamke Intimissimi

Italijanska znamka Intimissimi tokrat predstavlja povsem svežo, spomladansko kolekcijo, kjer sta njihovi glavni igralki kar dve lepotici – svila in modna ikona Chiara Ferragni.

0 Delitev

Svila v laseh

Všeč mi je, ko ženske nekoliko več pozornosti namenimo eleganci.

0 Delitev

Šik kombinezoni iz različnih materialov

Mrzla sezona pa prinaša veliko različnih razgibanih izbir in tukaj je izbor za vse, ki ste rade šik, a še vedno prisegate na udobje – po čemer so znani kombinezoni.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za september

In seveda september kot nov začetek, ne le šole, temveč življenja, ker se jeseni nekaj konča in novo začne, kot vsako leto, vedno znova, vedno del našega bivanja na zemlji.

0 Delitev

Poletne kombinacije s svilenim topom

Če ste na dopustu, jih lahko prav tako nosite, tudi z navadnimi kratkimi hlačami, a poglejmo nekaj dobrih kombinacij, ki ne bodo šle nikoli iz mode.

0 Delitev

Slip obleka: poletna večerna izbira

Za večerne izhode je idealna izbira slip obleka iz svile in ostalih materialov, ki je eden izmed najbolj privlačnih kosov, ki lepo poudari telo, ne da bi pokazale preveč kože.

0 Delitev

Ženstvenost v svilenem krilu

Že kratek pregled socialnih omrežij ali pa pogled na poulično modo razkrije nekatere najpopularnejše trende letošnjega poletja.

0 Delitev

Te mesece naj bodo hlače čim tanjše

Poletna vročina nas bo tudi letos prepričala, da v svojo garderobo uvrstimo čim krajše in tudi čim tanjše kose. Slednje tokrat zagotovo velja prav za dolge hlače, ki velevajo široke hlačnice in visok pas, razigrane barve in zanimive potiske …

0 Delitev

Svilene pete za vrhunec elegance

Da bo letošnja jesen zares bogata na področju modnih smernic, ni več nobena skrivnost, saj bodo za to poskrbeli prav vsi možni elementi, od kombinacij materialov, barv, printov do dekorativnih elementov. Sandali, salonarji, gležnjarji in celo škornji so tokrat pogosto oviti v svilo oziroma nudijo satenast lesk, ki se v družbi drznih barv prelevi v pravi bum našega videza.

0 Delitev

Štiri poletne večerne izbire

Pri izbiri poletnega večernega looka se lahko zares dobro poigramo, saj nam toplejše temperature dovoljujejo veliko več kot v drugih letnih časih.

0 Delitev

Stajling dneva: jakna s karo

Všeč mi je karo vzorec, ker deluje nosljivo in preprosto, najlepši pa je v kombinaciji zelene in temno modre. Prav takšen je plašček, ki sem si ga pred kratkim omislila, zelo topel, volnen, idealen za na kavbojke ali v nekoliko bolj elegantni kombinaciji.

0 Delitev