Tag: Alberta Ferretti

Kako jesenski podobi dodati nekoliko več drznosti

Trendi letošnje jeseni so nam naslikali izredno elegantno podobo sodobne ženske, kjer ne manjka predvsem dodelanih kosov, mehkih, naravnih tonov ter zanimivih kombinacij, ki včasih prinesejo pravo presenečenje.

Modne bleščice tega tedna

V slovo pozdravljamo še zadnji avgustovski teden in se počasi že privajamo na misel o jesenski sezoni.

Modne bleščice tega tedna

Poletje je v polnem zagonu in prav takšno je tudi stanje na modnem in lepotnem področju.

Modne bleščice tega tedna

Teden se počasi zaključuje in povsem jasno je že, da smo z eno nogo, ali pa vsaj z mislimi že v poletnih dneh, dokaz temu pa so seveda tudi naše modne in lepotne izbire, ki ciljajo predvsem na več gole, zagorele kože ter lahkotnost naravnega looka.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko več zatišja je tokrat doletelo tudi modni in lepotni svet, kjer kljub številnim napovedim vse ostaja izredno umirjeno.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo.

Ko se urbana moda prelevi v pravi safari

Tukaj je trend, ki je navduševal na vseh večjih modnih brveh modnih oblikovalcev. Stavite na safari slog oblačenja, ki ga zaznamujejo bež, camel, zelena pa tudi rjava.

Modne bleščice tega tedna

Kljub temu, da smo prav ta hip povsem osredotočeni na božične in novoletne praznike, so tu že tedni, ko se večina modnih in lepotnih hiš močno posveča naslednji pomladi ali celo že naslednji jeseni.

Kako vključiti kavbojski pridih na enostaven način

Kavbojski pridih pa lahko vključimo na različne načine ali pa se odločimo za celoten videz. Če si želite le poigrati z modnimi detajli je tukaj nekaj modnih kosov, ki so dober nakup za prihajajoče mesece, morda pa že imate kakšnega v omarah.

Dolge trepalnice za očarljiv pogled

Trend zapeljivih trepalnic pa je bilo mogoče opaziti tudi na modnih brveh, saj so manekenke mežikale z različnimi make-up looki. Na modni reviji N21 je bil v ospredju izredno naraven videz; zemeljski toni, goste obrvi in dolge trepalnice.

Modne bleščice tega tedna

Vse več je povsem svežih reklamnih kampanj za pomlad 2018, kar nedvomno dokazuje, kako bliskovito se približuje novo leto in nato nova sezona.