Oznaka: Alberta Ferretti

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo.

0 Delitev

Dolge trepalnice za očarljiv pogled

Trend zapeljivih trepalnic pa je bilo mogoče opaziti tudi na modnih brveh, saj so manekenke mežikale z različnimi make-up looki. Na modni reviji N21 je bil v ospredju izredno naraven videz; zemeljski toni, goste obrvi in dolge trepalnice.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Vse bolj se ovijamo v svetlikajoče se, praznično obarvane elemente, kar nakazuje na vse bližji veseli december. Pretekli teden je bil torej tudi pri modi in lepoti močno navdihnjen z napovedmi za zadnje tedne v letu. Tokrat vse diši po mehkih, pa tudi intenzivnih barvnih paletah, kot so nude, blush pink, burgundy ter klasična rdeča, vsekakor pa so številka ena prav bleščice.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Tako je moj zadnji nakup vintage ogledalo, seveda v beli barvi, ki bo viselo nekje v stanovanju, morda v novi kopalnici, morda v spalnici, o tem se še odločam.

0 Delitev

Najlepša visoka moda v Parizu

Te dni se celotna modna scena v največji meri posveča prav pariškemu tednu visoke mode, ki ponovno navdušuje s čudovitimi, izredno prestižnimi haute couture kolekcijami jeseni in zime 2016/2017. V resnici se je meja med slednjimi in rednimi kolekcijami že precej zabrisala, kar dokazujejo tudi tokratne kreacije številnih najbolj prestižnih modnih hiš, a nič zato. V prelepih oblekah s tisočerimi, ročno šivanimi kristali, naborki ali biseri uživamo prav toliko kot vedno do sedaj.

0 Delitev