Oznaka: aldo

Stajling dneva: rožnate hlače

Všeč mi je lahkoten občutek prihajajočega poletja in prav vesela sem, da se je sonce končno prikazalo.

Stajling dneva: prihaja oranžna

Tako sem jo vključila v današnji stajling in nastala je še ena modna zgodba. 

Stajling dneva: dolgo krilo iz tila

Super se mi zdi, da moda ponuja tovrstne kose v kombinaciji s pleteninami, usnjenimi ali jeans jaknami ter nasplošno s kosi, ki vse skupaj zelo zdramatizirajo.

Stajling dneva: til in pletenina

Nastala je še ena nekoliko bolj romantična zgodba in povem vam, da sem se imela prav lepo, saj je bila tudi literatura v mojih rokah prava.

Stajling dneva: crop top in čipka

Ko zagledam te kratke bluze, majice ali tope, imam vedno občutek, da so težko nosljivi, vendar v kombinaciji z visokim pasom resnično niso slabi in si jih torej lahko omislimo.

Stajling dneva: poletne kavbojke

Današnji stajling je prav gotovo sproščen in primeren za vsak dan, modrina me od nekdaj spremlja, tako da mi, prosim, ne zamerite, da sem jo ponovno izbrala.

Stajling dneva: karo plašček

Karo plašček je bil tako prava avantura, vendar vsebuje tudi temno modro in bež, zato sem ga lahko zelo enostavno kombinirala.

Stajling dneva: naravne poletne barve

Tokrat je modna zgodba nastala v Piranu, v popolni tišini in z vetrom, ki je tu in tam nagajal. Kaj naj rečem … Resnično se imam lepo in upam, da tudi ve.

Stajling dneva: midi krilo in usnjena jakna

Tokrat sem se odločila za zlate in bakrene odtenke, ki najbrž delujejo še vedno praznično. Midi krilo sem kombinirala z visokimi gležnjarji in zabavno torbico, v slogu Pepelke.

Stajling dneva: zimska siva

Obožujem sivo barvo in me pozimi spremlja veliko več kot črna.

Stajling dneva: črna in bela, usnje in čipka

Usnje, čipka, črna, bela: nepogrešljivi elementi letošnje zime, ki se kaže precej ženstvena, predvsem pa v slogu nosljivih kosov.

Stajling dneva: bluza s hlačami

Obožujem bluze, ker so tako multifunkcionalne, se ne mečkajo in poskrbijo, da postane vsak outfit nekaj posebnega.

Stajling dneva: pudrasta in bontonska

Roza torej, od glave do pete, še vedno pa ne Barbie slog, ta mi ni bil nikoli všeč. Vendar se vsakič, ko preberem, da je pudrasta marsikdaj zamenjala črno, lahko le nasmejem, saj se s tem 100 % strinjam. Mene je že zdavnaj osvojila.

Stajling dneva: maxi poletna obleka

Obožujem ta slog tako kot dolga krila in vedno imam občutek, da je prav obleka sredstvo, ki naredi žensko še privlačnejšo.

Stajling dneva: črna in bela

Tokrat sem izbrala tri kose, ki so v tem trenutku na moji top lestvici poletja: dolgo plisirano krilo, top z golimi rameni in nizke sandale z resicami.

Stajling dneva: vojaška jakna in čipka

V letošnji pomladi je resnično veliko vojaških navdihov, temno zelena barva pa mi je zelo pri srcu in jo tudi rada nosim, tokrat v kontrastu z belo čipko.

Stajling dneva: color block

Končno sonce in končno 18 stopinj! Idealna priložnost torej za barve in color block spomladanski plašček, ki mi te dni dela družbo.