Oznaka: baci perugina

Onkraj težav

In na koncu dneva vem, da nisem nikoli sama. Obstaja neskončna moč, ki vsak dan vodi zvezde in ta ista moč, vodi tudi nas. 

0 Delitev

Ta teden obožujem …

Ta teden obožujem veliko stvari in seznam postaja daljši in daljši zato, ker sem hvaležna za vse male, velike dosežke, ki so za mano in za vse tiste, ki še pridejo.

0 Delitev

Sladka pomlad

Dobra knjiga in čokolada sta mi tako delali družbo ob vodi, kajti, saj veste, obožujem branje in čokolada je moj sladki greh, brez tega preposto ne gre.

0 Delitev

Manj dela in več poljubov!

Decembra vas Baci Perugina čakajo v čudovitih embalažah in z okusi, ki kar jemljejo sapo: temna, bela ali mlečna čokolada in tradicionalno srce s sporočilom. Ker so določene tradicije pač večne.

0 Delitev

Sofisticirana kolekcija Luise Spagnoli

Ohranjati in razvijati dediščino uspešne podjetnice, pionirke na področju prestižnih angora pletenin in vizionarke z začetka 20. stoletja, ni preprosta naloga, vendar se v družbi Luisa Spagnoli trudijo, da preteklost ohranjajo živo s kombinacijo inovativnosti in tradicije.

0 Delitev

Ženske stvari za osmi marec

Do osmega marca manjkata še dva dneva, ampak seznam lepih stvari želim deliti z vami že danes, ker nikoli ne veš, kaj lahko pride prav. In morda je tudi tako, da smo si zelo podobne in nas združujejo povsem iste misli.

0 Delitev

Moja ljubezen

V glavi sem imela željo, da bi napisala kolumno o ljubezni, ker je valentinovo skoraj pred vrati in tudi zato, ker je ljubezen gonilna sila, ki gradi mostove, premika zidove in najde poti, kjer jih sami ne vidimo.

0 Delitev

Pet pozornosti za lepši vikend

Nikoli ne pozabim, da je sreča odvisna od mene, ne leži v rokah partnerja, staršev ali prijateljev, zato je ključnega pomena, da same poskrbimo za lepše življenje in harmonijo s sredtsvi, ki so nam dani.

0 Delitev