Tag: bombaž

Topla sezona ne bi bila ista brez karo vzorca

Gingham ali vichy vzorec, kot mu pravijo, je nedvomno eden od tistih, ki nas v hipu spomni na tople, s soncem obsijane spomladanske ali še raje poletne dni.

Lunay zato, ker nam je mar

Prepričana sem, da ste tudi ve del tega gibanja in vam ni vseeno, kaj nosite, ker ste pametne, osveščene in moderne.

Česa si želimo sodobne ženske

Počasi, a z gotovostjo prehajamo v obdobje, ko bo skrb za naše okolje in posledično naše zdravje postala naša prioriteta. Vse bolj se zavedamo dejstva, da v kolikor želimo zdravo življenje, to ne pomeni zgolj zdrave prehrane, temveč je bistvenega pomena prav zdrav življenjski slog v celoti.

Sedem lastnosti, ki nas naredijo edinstvene

Če samo pomislim na odnos, ki ga imam z mamo ali svojo hčerko, če pomislim na prijateljice, ki vsak dan popestrijo moje življenje, se zavedam, da skupaj tvorimo čaroben krog in nam je zato tudi veliko dano.

Motnje menstruacijskega ciklusa

Motnje menstruacijskega ciklusa so eden od najbolj pogostih razlogov, zakaj ženske obiščejo izbranega ginekologa.

Včasih je dobro objeti sebe

Če se za trenutek ustavim in poskusim ujeti vse odtenke, ki jih skrivam globoko v sebi, vem, da hkrati obstaja tudi rdeča nit, ki nas povezuje.

Lunay nagradna igra: širimo zavest o pomembnosti bombaža

Lunay vam ta teden podarja en paket dnevnih vložkov in en paketek normal tamponov. Biti ženska je čudovito česar se ženske še prav posebej zavemo v obdobju menstrualnega ciklusa, ko se povežemo same s seboj in svojo žensko energijo.

Lepo je biti ženska

Že zdavnaj vem, da najboljši izdelek ni tisti, ki ga največ reklamirajo, ali tisti, ki na prvi pogled deluje vrhunsko. Podobno je pri ljudeh: moraš brati tudi droben tisk in tako zaznati vseh petdeset odtenkov sive.